Actorul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Bașak Dizer, au devenit părinți în această dimineață! "Slavă Domnului, l-am luat în brațe" Cei doi soți trăiesc cele mai intense momente de fericire!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 17:40
Kıvanç Tatlıtuğ și Bașak Dizer Foto(4)

Kıvanç Tatlıtuğ și iubita lui soție, Bașak Dizer, au devenit parintii unui baiatel superb

Sursa: Instagram Kıvanç Tatlıtuğ

Îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ și iubita lui soție, Bașak Dizer, au devenit părinții unui băiețel sănătos în această dimineață!

La începutul lunii aprilie actorul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, creatoarea de modă, Bașak Dizer, au anunțat cu doar două săptămâni înainte de nașterea fiului lor că va purta două prenume speciale inspirate se pare din rolurile jucate de celebrul lui tată de-a lungul carierei sale.

Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Bașak Dizer, au devenit părinți în această dimineață

Îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ a fascinat publicul din România încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, în rolul principal, Kurt Seyit, iar apoi

în anul 2021 talentatul actor a revenit la Kanal D în serialul La răscruce, în rolul polițistului Kadir. De-a lungul carierei lui, Kivanc a jucat în multe seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori turci.

Citeste si: Celebrul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! Carismaticul actor a renunțat la profesia lui de bază? Iată cum a fost surprins!

Dincolo de platourile de filmare, Kıvanç Tatlıtuğ (38 de ani) este și un bărbat fericit și împlinit alături de iubita lui soție, creatoarea de modă, Başak Dizer (45 de ani). Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, la Paris, într-un cadru elegant și exclusivist, alături de rude și prieteni. Spre finalul anului 2021, presă din Turcia a vehiculat vestea că celebrul actor și soția lui vor deveni părinți pentru prima dată după mulți ani de așteptare și sunt extrem de fericiți că această minune mult dorită s-a îndeplinit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urmă cu circa două săptămâni, renumitul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui au anunțat în presă din Turcia prenumele speciale pe care le va purta fiul lor, mult așteptat. Inspirate din numele unor personaje jucate de tatăl lui, bebelușul va purta numele de Kurt Efe Tatlıtuğ.

În această dimineață, presa din Turcia a anunțat că micuțul Tatlıtuğ a venit mai devreme cu câteva zile de termenul stabilit de medici, însă este complet sănătos. Başak Dizer a ales să nască la un spital privat din Istanbul, iar presă turcă a transmis că soțul ei i-a fost în permanentă alături pe toată durata nașterii, iar micuțul Kurt Efe a venit pe lume cu bine și îi seamănă perfect tatălui sau.

Celebrul actor nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut fiul și a ținut să transmită și câteva impresii fanilor lui, pe contul lui de Twitter.

"Slavă Domnului, l-am luat în brațe pe al nostru Kurt Efe. Fericirea noastră este de nedescris. Să aibă parte toți cei care își doresc. Bașak și cu mine mulțumim tuturor pentru toate urările de bine, Ce bine că existați", a

scris Kivanc Tatlitug, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!