Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția sa sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți după mulți ani de așteptare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2022, 17:36
kivanc tatlitug Foto(5)

Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția sa vor deveni parinti

Sursa: gecce.com.tr

Celebrul Kivanc Tatlitug este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia!

Kıvanç Tatlıtuğ are doar 37 de ani, însă în cei peste 16 ani de experiență în domeniul actoriei, a reușit să dovedească faptul că este un munte de talent și a cucerit telespectatorii cu o carismă aparte în numeroase producții de succes în care a jucat de a lungul carierei sale și care i-au adus celebritatea atât în Turcia, cât și peste hotare.

Publicul din România l-a cunoscut pe îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ încă din anul 2008, când a jucat în serialul "Iubire ascunsă", difuzat la Kanal D, apoi în anul 2014 a jucat în producția "În

dragoste și în război", iar în anul 2021, îndrăgitul actor a jucat în serialul de excepție "La racruce", alături de o altă actrița celebra Elçîn Sangu.

Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția sa sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți!

Celebrul actor Kivanc Tatlitug s-a născut în anul 1983, în orașul Adana din Turcia.

Deși Kıvanç Tatlıtuğ și-a dorit încă din copilărie să devină actor peste ani și a fost îndrumat de părinți să își urmeze acest mare vis, acesta a decis la vârstă majoratului să devină fotomodel, reușind în scurt timp să dobândească notorietate și succes chiar și pe plan internațional, datorită aspectului sau fizic uluitor.

Deși a devenit un fotomodel de succes și bine cotat, Kivanc nu a renunțat nici la pasiunea pentru sport și nici la cea pentru actorie, alte două mari pasiuni ale sale, ci dimpotrivă a reușit să le îmbine perfect.

Citeste si: Celebrul Kivanc Tatlitug, care a dat viata personajului Kadir din serialul "La rascruce", interventie incredibila in lupta apriga cu incendiile de vegetatie din sudul Turciei! Ce se intampla cu indragitul actor?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Primul rol jucat de carismaticul Kivanc Tatlitug într-un serial de televiziune a fost în anul 2005, în producția "Gümüş".

Au urmat apoi multe alte roluri importante care l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Treptat, tânărul Kivanc a fost nevoit să renunțe și la modeling dedicându-se doar actoriei.

În anul 2016, Kıvanç Tatlıtuğ și iubita sa Başak Dizer, o stilista de succes, au decis să își unească destinele și să își clădească împreună o familie. Fericitul eveniment a avut loc în Paris, în primăvară anului 2016.

Încă de atunci cei doi soți și-au dorit enorm să devină rapid părinți însă abia acum divinitatea le-a îndeplinit această mare dorința.

Potrivit presei din Turcia, Basak Dizer, în vârstă de 44 de ani, este însărcinată în 3 luni, iar surse apropiate ale celor doi soți Tatlitug au confirmat vestea minunată. Însă deocamdată nu se cunosc detalii despre sarcina și nici despre sexul bebelușului. În prezent cei doi viitori părinți se află într-o frumoasă vacanță în regiunea Mardin, din Turcia.

Citeste si: Ei sunt cei mai frumosi, dar si cei mai bogati actori ai momentului in Turcia! Iata cine incaseaza in prezent cele mai mari sume de bani!