Celebrul actor Murat  Ünalmıș le trimite fanilor vesti din izolare! Mare iubitor de natura, interpretul personajului Demir Yaman din „Ma numesc Zuleyha”, s-a retras, pe perioada pandemiei, intr-un colt de rai!

Author: D.I.
Actualizat: 21 mai 2020, 11:53
Foto(6)

Murat  Ünalmıș, interpretul personajului Demir Yaman din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, isi petrece aceasta perioada de distantare sociala in mijlocul naturii, in Canakkale.

Un indragostit de natura si de frumos, indragitul actor a postat pe o cunoscuta retea de socializare, mai multe poze din coltul de rai unde se afla in izolare. Una dintre fotografii a primit zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii din partea fanilor din lumea intreaga.

"Este minunat sa tin in brate acest miel inocent", a scris Murat Ünalmıș la descrierea imaginii idilice.

"Cred ca si mielul te iubeste", a fost una dintre reactiile fanelor. "Ador sa te vad cum joci in serialele turcesti care incanta o lume intreaga. Astfel am cunoscut istoria, cultura, geografia si limba ta materna. Iti multumesc!", a subliniat un alt fan.

Citeste si: Zuleyha risca tot pentru Yilmaz! Cei doi fosti iubiti se regasesc in secret! Afla cine ii va surprinde si ce se va intampla, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Lorenzo de Medici, la un pas de a pierde controlul asupra Florentei! Afla la ce masuri va recurge pentru a salva onoarea familiei sale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Familia Medici: Conducatorii Florentei", de la 22:00, la Kanal D!

Pe Murat Ünalmıș il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", la Kanal D.

Incepand de saptamana viitoare, productia va putea fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.