Celebrul actor OKAN YALABIC (Charles Hamilton din "Patria mea esti tu"), bunul prieten al sotilor Halit Ergenc si Berguzar Korel, a patruns in distributia productiei-fenomen! Iata in ce proiecte de amploare a fost implicat dupa rolul magistral din "Suleym

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 21:55

Carismaticul Okan Yalabic este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Pe Okan Yalabic l-ati urmarit si l-ati apreciat inca din primele episoade ale serialului "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", in rolul marelui vizir, Ibrahim Pasa si ati retinut cu siguranta, figura unui actor extrem de talentat si carismatic, care avea sa cucereasca iremediabil publicul din Turcia si de peste hotare. Okan este bun prieten cu Halit Ergenc si Berguzar Korel, alaturi de care a mai jucat si in alte productii de succes si s-a declarat din nou incantat sa joace impreuna.

Si de aceasta data, celebrul actor va interpreta un rol important, in serialul-fenomen "Patria mea esti tu", in rolul lui Charles Hamilton, un spion care va veni in regiunea Izmir si va rasturna intrega situatie existenta si va da peste cap vietile personajelor principale.

Imediat dupa succesul inregistrat in serialul "Suleyman Magnificul", Okan Yalabic a fost cooptat si alte productii care au cucerit publicul.



In ciuda statutului de mare actor, dobandit prin multa munca si printr-un talent nativ, Okan Yalabic nu se considera o vedeta si dimpotriva este la fel de modest ca la inceputul carierei sale si isi iubeste enorm meseria.
Celebrul actor a declarat in repetate randuri ca este un familist convins si  adora sa-si petreaca vacantele in sanul familiei sale si sa practice hobby-urile: fotografia si muzica.
Din cand in cand, Okan Yalabic revine la prima sa dragoste, muzica si atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, merge sa concerteze alaturi de colegii lui din trupa de rock alternativ "Buyuk Ev Ablukada".









 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.