Celebrul astrolog Minerva se retrage de pe sticlă, după ce s-a angajat la Banca Națională

Author: Alina Petre
Actualizat: 11 mai 2023, 05:40

Astrologul Minerva s-a angajat la BNR

Gabriela Dima, cunoscută ca și astrolog Minerva, a fost angajată la Banca Națională a României (BNR), pe un post de execuție.

Cunoscutul astrolog Minerva a declarat că lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție, realtează HotNews.ro.

Astrologul Minerva, în vârstă de 64 de ani a spus în cadrul unui podcast că în prezent lucrează la Banca Națională. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR.

Se pare că că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al BNR.

Ce a declarat

Minerva a făcut aceste declarații în podcastul lui Damian Drăghici: „La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a spus astrologul, la minutul 1:56. 

Minerva este un celebru astrolog, al cărei nume real este Gabriela Dima.

S-a născut în județul Hunedoara și are vârsta de 64 de ani. Potrivit presei tabloide, Minerva este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, mai scrie hotnews.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Viorica Dăncilă a lucrat la BNR

Viorica Dăncilă, fostul premier al Româinei, a fost angajată în cadrul Biroului Economie Verde la Banca Națională, birou în cadrul unui departament care se ocupa de trecerea la moneda euro.

BNR este preocupată de înaintarea României către zona Euro. În această privință, BNR face eforturi de 12 ani, când am înființat Comitetul de trecere la Euro. Acum am intrat într-o fază nouă. Va fi nevoie de contacte directe și permanente cu Parlamentul European, cu Comisia Europeană și cu cabinete din zona euro.

Pentru aceste întâlniri BNR a organizat 5 departamente care se vor ocupa pregătirea pentru intrarea în zona Euro. Aceste departamente vor fi Departamentul Euro (coordonator), Departamentul Economiei Reale, Departamentul Bănci Centrale, Departamentul Monede Digitale și Departamentul Economie Verde. Pentru toate aceste departamente se fac angajări.

Doamnei Dăncilă i-a fost semnat vineri contractul. Dânsa nu e consiliera Guvernatorului ci este consultant în Departamentul Economie Verde. Pentru că finanțările pentru economia verde vor forma o categorie specială în bătălia în intrarea în zona Euro.

D-na Dăncilă a fost parlamentar, are blazon de fost premier, a avut relații speciale cu ecologiștii din Parlamentul European. Mai spun ceva: va fi angajat și Ioan Mircea Pașcu, fostul vicepreședinte al Parlamentului European, consultant pentru viitorul Departament de Geopolitică.”, spunea la angajarea Vioricăi Dăncilă consultantul de strategie Adrian Vasilescu.

Viorica Dăncilă este absolventă a Facultății Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze.

Ulterior, a terminat și un master în Spațiul Public European la SNSPA.

Dăncilă a demisionat la nici un an de la angajarea în Banca Națională, preferând o carieră politică.