Celebrul Burak Ozcivit, protagonistul serialului Dragoste infinită, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce producție de excepție va juca îndrăgitul actor și unde va putea fi urmărit

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2023, 15:02
Foto(6)

Chipeșul Burak Ozcivit, protagonistul serialului Dragoste infinită, va reveni în curând pe micile ecrane! Filmul artistic în care va juca îndrăgitul actor va fi difuzat pe o renumită platformă de streaming, iar publicul așteaptă cu nerăbdare să îl revadă în acțiune!

Burak Ozcivit se numără printre cei mai apreciați și bine cotați actori ai Turciei și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație pe micile ecrane. Carismaticul actor a cucerit publicul cu talentul lui desăvârșit încă de la primele sale roluri jucate. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul actor încă din 2014, când a jucat rolul Malkoçoğlu Balı Bey, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi a revenit la Kanal D, în producția Dragoste infinită, în care a dat viață personajului principal, alături de superbă actrița Neslihan Atagul.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte și care s-a dovedit a fi un mare succes a fost serialul Kuruluş: Osman, în care de asemene a jucat rolul principal. De curând, celebrul actor a fost cooptat într-un nou proiect de excepție, ce va fi difuzat pe platforma Netflix.

Celebrul Burak Ozcivit, protagonistul serialului Dragoste infinită, revine în forță pe platourile de filmare

Burak Ozcivit are doar 38 de ani și se bucură de o carieră strălucită, însă totodată este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o

familie mare și frumoasă pe care o adoră și care îl motivează zi de zi. Renumitul actor s-a căsătorit în anul 2017 cu superba actrița Fahriye Evcen, care i-a dăruit doi fii minunați, Karan și Kerem, ce le-au pecetluit căsnicia frumoasă și le-au adus fericirea supremă. În ultimii patru ani, îndrăgitul actor a jucat intens pe platourile de filmare ale serialului Kuruluş: Osman, care i-a adus unul dintre cele mai mari succese din carieră.

Citește și: Burak Özçivit, apariție de senzație la bordul noului său iaht! Iată cum a fost surprins celebrul actor pe mare în timp ce se pregătea să plece în Bodrum, acolo unde deține și o superbă casă de vacanță

De curând, Burak Ozcivit și colegii săi au încheiat cel de-al patrulea sezon al serialului Kuruluș Osman și în prezent se află într-o binemeritată vacanță.

Însă după perioada de relaxare și odihnă, celebrul actor va reveni pe platourile de filmare deoarece a fost deja cooptat într-un alt proiect de excepție ce va fi difuzat pe Netflix.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit viatacuaromadecafea.com, este vorba despre filmul artistic de acțiune, intitulat Berber (Frizerul), în care va juca rolul principal alături de un tânăra coleg de breaslă Merț Yazıcıoğlu.

Scenariul este semnat de renumitul Mehmet Ercan Erdem, iar la pupitrul de regizor se va află Deniz Yorulmazer. De asemenea, presă din Turcia a mai anunțat și despre faptul că după încheierea filmărilor pentru filmul de acțiune, Burak Ozcivit va relua filmările pentru ultimul sezon al serialului Kuruluș Osman.

Citește și: Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere fabuloasă, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată imagini inedite de la fastuosul eveniment desprins parcă din povești

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.