Celebrul Can Yaman, profund îndurerat de dezastrul provocat de cumplitele cutremure în Turcia! Îndrăgitul actor a recurs la un gest de mare altruism pentru a veni în sprijinul sinistraților! Iată ce suma fabuloasă a donat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 22:54
Foto(4)

Marcat profund de dezastrul din Turcia, îndrăgitul actor Can Yaman a donat personal o suma uriașă de bani pentru sinistrați și a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului!

Can Yaman are doar 33 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului desăvârșit și a aspectului sau fizic încântător. De-a lungul celor 12 ani de experiență pe platourile de filmare, carismaticul Can s-a bucurat de mari succese și treptat a fost catalogat drept unul dintre cei mai apreciați și bine cotați actori ai momentului în Turcia.

Celebrul Can Yaman, profund îndurerat de dezastrul provocat de cumplitele cutremure în Turcia

Can Yaman a venit pe lume în anul 1989, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație aleasă. În ciuda faptului că a visat încă din adolescență să devină un actor renumit, după absolvirea liceului, Can Yaman s-a înscris, la sfatul părinților săi, la Facultatea de Drept, în cadrul Universității Yeditepe și după încheierea studiilor universitare s-a angajat într-o companie multinațională, unde era remunerat cu un salariu foarte mare, însă rutină corporației l-a determinat la un

moment dat să renunțe și atunci s-a reorientat către domeniul lui de suflet, actoria și a urmat cursurile unei școli private de teatru.

Citește și: Cine va fi noua parteneră a carismaticul Can Yaman în viitorul lui proiect în care va juca rolul principal! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului din Italia!

În anul 2014, tânărul Can Yaman a debutat pe platourile de filmare ale serialului Gönül İşleri, cu un rol secundar, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a jucat în seriale și filme care i-au adus mari reușite în carieră. După ce în anul 2022 a încheiat o colaborare de succes în Italia, unde a jucat într-un serial care a făcut furori, anul acesta celebrul actor va juca în distribuția unui nou serial, intitulat El Turco, ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși se pregătea intens pentru noul lui proiect, Can Yaman nu a putut să rămână indiferent după dezastrul provocat de cumplitele cutremure din țară lui natală. Inițial îndrăgitul actor a donat suma de 250 mii de lire turcești Asociației AHBAP, fondată și condusă de Haluk Lenven, iar ulterior a decis să demareze propria lui campanie, prin intermediul asociației pe care a fondat-o în urmă cu câțiva ani, Asociația Can Yaman For Children și a reușit să strângă impresionantă

suma de 1 milion 550 mii de lire turcești, fonduri ce vor fi distribuite sinistraților care au mare nevoie de ajutor după ce au pierdut toată agoniseala de-o viață. Asociația actorului a lansat ulterior un mesaj emoționant de mulțumire tuturor celor care au întins o mâna de ajutor.

„Vă mulțumim tuturor pentru că ați donat și sunteți alături de oamenii noștri afectați de marele dezastru din Turcia.

Oriunde ar fi în lume, să nu uităm că iubirea produce iubire. Și trebuie să ne amintim mereu că acest sentiment ne unește. Până acum am primit donații de la 2.016 filantropi. Și am strâns peste 1.546.072 ₺ de ajutor. Această sumă colectată va fi donată asociației „Dude” din Turcia pentru a sprijini persoanele afectate de cutremur, așa cum am anunțat anterior. Dar avem încă un drum lung de parcurs. Trebuie să ne unim mâinile și să continuăm să fim alături de poporul turc în lupta sa în acest mare dezastru. De aceea este foarte importantă continuitatea donațiilor. Chiar și o mică donație poate ajută la satisfacerea nevoilor unei familii. În numele lui Can și al întregii echipe, vă mulțumim foarte mult, nu vom renunța niciodată la acest act de bunătate!”, a transmis Asociația Can Yaman For Children, pe contul de Instagram al actorului.

Citește și: Ce face Can Yaman atunci când nu este pe marile ecrane. Pasiunea mai puțin știută a actorului

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.