Celebrul cântăreț turc Oğuzhan Koç, declarații neașteptate despre iubita sa, Demet Ozdemir! Iată ce mărturisire a făcut artistul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2021, 23:48

Demet Ozdemir si iubitul ei

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Renumitul cântăreț Oğuzhan Koç, iubitul actriței Demet Ozdemir a făcut mărturisiri neașteptate.

După ce în ultimele zile s-a vehiculat în presă din Turcia zvonul că celebra actrița Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç s-ar află la un pas de despărțire, recent artistul a făcut câteva afirmații inedite dând de înțeles că nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat și că povestea lor continuă la fel de frumos.

Celebrul cântăreț turc Oğuzhan Koç, declarații neașteptate despre iubita să, Demet Ozdemir!

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar în anul 2019 această a jucat în serialul Prizonieră destinului, în care a dat viață personajului central Zeynep, o tânăra inteligență și ambițioasă.
Pe plan profesional, Demet Ozdemir se bucură de mari succese atât în domeniul actoriei cât și în cel al coregrafiei cu trupa să de dans.

Însă și în plan personal celebra actrița trece printr-o perioada la fel frumoasă.

De aproape un an această trăiește o superbă poveste de dragoste cu artistul Oğuzhan Koç. Îndrăgită actrița nu s-a sfiit să le arată și fanilor săi din mediul virtual că se simte iubita și împlinită alături de iubitul ei. Cei doi îndrăgostiți au infirmat de curând și zvonurile conform cărora ar trece printr-o perioada de criză în relația lor.

Citeste si: Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, cântărețul Oğuzhan Koç a fost surprins de reporterii unei publicații din Turcia și a fost întrebat dacă i-ar plăcea să joace într-un proiect alături de iubita să Demet Ozdemir în viitorul apropiat, dat fiind că și el este și actor la baza. Carismaticul tânăr a recunoscut că i-ar plăcea foarte mult să joace alături de iubita să într-un serial de televiziune.

"Mi-ar plăcea să joc cu Demet, va fi un moment foarte bun pentru mine.

Poate că se va întâmpla în viitor", a spus Oğuzhan Koç, potrivit gecce.com

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă! Iată unde a fost surprinsă frumoasă actriță!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.