Celebrul Erkan Petekkaya, mărturisiri halucinante despre cea mai mare eroare a vieții sale! Cum a luptat împotriva celui mai cumplit viciu, care risca să îi distrugă cariera

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2022, 17:45

Erkan Petekkaya a făcut furori cu rolurile sale încă puțină lume știe cu ce viciu cumplit s-a confruntat celebrul actor.

Îndrăgitul Erkan Petekkaya face parte din generația de aur a actorilor geniali ai Turciei. Cu un talent incredibil, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru profesie, celebrul actor s-a remarcat încă de la primele sale aparițîi pe micile ecrane în seriale și filme artistice de mare succes.

Erkan Petekkaya, despre cea mai mare eroare a vieții sale! Cum a luptat împotriva celui mai cumplit viciu!

Cel ce avea să devină unul dintre cei mai apreciați și admirați actori ai Turciei, Erkan Petekkaya s-a născut în anul 1970 în orașul Elazığ din Turcia, într-o familie modestă. Părințîi săi l-au îndrumat încă de pe vremea liceului să urmeze o carieră în domeniul actoriei, pentru a-și fructifica talentul nativ desăvârșit de care dădea dovadă încă de atunci. Astfel, peste ani, Erkan Petekkaya a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Universității Anadolu, iar în anul 1998 a primit și primul rol într-un serial de televiziune.

Au urmat apoi multe roluri pe care le-a interpretat magistral și care i-au adus mari succese și multe premii și distincții de-a lungul timpului.

De curând, celebrul actor Erkan Petekkaya a primit trofeul pentru cel mai bun actor de televiziune în cadrul Galei Premiilor Internaționale de Cristal, unde pentru prima dată premiile au fost oferite de un robot. Și tot recent, îndrăgitul actor a fost invitat în platoul unei emisiuni celebre în Turcia, prezentată de renumitul Fatih Altaylı, în cadrul căreia Erkan Petekkaya a făcut o mărturisire halucinantă despre cea mai mare eroare a

viețîi sale, un viciu cumplit ce l-a dus la un pas de a-și distruge cariera.

Citeste si: Cum se simte Erkan Petekkaya după problema gravă de sănătate suferită recent! Iată cum arată celebrul actor după spitalizare!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Erkan a declarat că a consumat alcool, iar presa a speculat la acea vreme faptul că ajunsese într-o situație de criză ce îi amenință carieră.

Actorul a spus că și-a dorit enorm să se lase de tot de acest viciu și a apelat la un renumit medic din Rusia, care i-a făcut o injecție după care a dormit 24 de ore, iar la trezire i s-a zis că nu va mai simți nevoia de a bea alcool. Chiar așa s-a și întâmplat însă totul a durat doar șase luni, după care nevoia de alcool a reapărut.
Doar că în prezent, Erkan Petekkaya a mărturisit că situația este și mai gravă acum.

"Dacă beau trei duble de alcool, nu-mi mai amintesc nimic și iese demonul din mine. Spun cuvinte pe care nu le-aș spune în viața mea", a spus Erkan Petekkaya, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Erkan Petekkaya, un nou rol într-un film de excepție! Celebrul actor, așa cum n-a mai fost văzut până acum! Iată ce colegi de platou i-au fost alături!