Celebrul Erkan Petekkaya, transformare radicală! Chipul lui reflectă trecerea timpului! Iată cum arată talentatul actor în prezent și în ce proiect joacă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2021, 15:59
Erkan Petekkaya Foto(6)

Erkan Petekkaya, unul dintre cei mai admirati actori turci

Sursa: Facebook Erkan Petekkaya

Trecerea timpul nu iartă pe nimeni! Nici măcar pe cei mai apreciați și renumiți actori turci pe care telespectatorii i-au urmărit încă de la primele lor apariții pe micile ecrane.

Îndrăgitul Erkan Petekkaya a ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani, însă în ciuda trecerii timpul acesta continuă să ocupe un loc aparte în inimile telespectatorilor din Turcia și de peste hotare, care i-au urmărit pas cu pas evoluția în domeniul actoriei de-a lungul anilor și l-au admirat în numeroase seriale și filme artistie de mare succes. Trecerea timpul însă nu iartă pe nimeni, astfel că și celebrul Erkan Petekkaya a încărunțit și anii i se reflectă radical pe chip în ultima perioadă.

Erkan Petekkaya, transformare uluitoare! Chipul lui reflectă trecerea timpului!

Publicul din România l-a cunoscut pe îndrăgitul actor Erkan Petekkaya încă din anul 2010, când a jucat în serialul Trădarea, un rol magistral, Ali, alături de mulți alți actori celebri. În anul 2015 a jucat în serialul Dila, alături de celebra Hatice Sendil, iar în anul 2017, acesta a jucat rolul principal, în serialul Furtună pe Bosfor, o altă producție de excepție ce a cucerit publicul din țară noastră.

Citeste si: Actorul Erkan Petekkaya (Cihan din "Furtuna pe Bosfor"), urmarit de ghinion! Iata prin ce momente dificile a trecut de curand!

Dincolo de rolurile jucate impecabil de-a lungul carierei sale, Erkan Petekkaya este și un familist convins, acesta este căsătorit cu Didem Petekkaya, încă din anul 2003, care i-a dăruit un fiu minunat, Cem Cano Petekkaya, în vârstă de 17 ani și este un superb bărbat în devenire, ce probabil îi va calcă pe urme tatălui sau.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În prezent celebrul actor Erkan Petekkaya joacă în serialul Sana Söz (Îți promit) alături de actrița Nehir Erdoğan și se pare că publicul încă îl admira enorm, în ciuda trecerii timpului.

Citeste si: Cei mai in voga actori turci pe covorul rosu, la cel mai important Festival de Film din Asia Centrala!