Celebrul İbrahim Çelikkol a mers în zona dezastrului din Turcia, pentru a ajuta victimele prinse sub ruine după cutremurele devastatoare! Îndrăgitul actor a trăit și el același infern după seismul din 1999! „Am pierdut multe rude și prieteni”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:53

Renumitul İbrahim Çelikkol, în mijlocul dezastrului din Turcia, unde participa la intervențiile de salvare a victimelor de sub dărâmături! Actorul a trecut și el prin aceleași clipe de groază la cutremurul din 1999! „Am locuit într-un cort timp de un an”

Ibrahim Celikkol a fascinat publicul cu rolurile sale jucate magistral în multe producții de excepție de-a lungul celor două decenii de carieră fulminantă, devenind treptat unul dintre cei mai apreciați și bine cotați actori ai Turciei. Deși a cochetat inițial cu modelingul și sportul, marea lui pasiune a fost întotdeauna actoria și a rămas domeniul lui de suflet până în prezent.

Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor încă din anul 2012, în serialul Iffet, apoi a revenit la Kanal D în producția Prizoniera destinului și în 2022 Ibrahim a reapărut în distribuția serialului Mă

numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus mare succes. De curând, celebrul actor a fost marcat profund de cumplitele cutremure care au devastat o mare parte din Turcia și nu a putut să rămână indiferent, ci a sărit să acorde o mâna de ajutor la propriu victimelor prinse sub ruinele blocurilor care s-au prăbușit.

Celebrul İbrahim Çelikkol a mers în zona dezastrului din Turcia, pentru a ajuta victimele prinse sub ruine provocare de cutremurele devastatoare

În ciuda faptului că îndrăgitul Ibrahim Celikkol este tătic și are mare grijă de el și de fosta lui soție, a decis să meargă în mijlocul dezastrului provocat de teribilele cutremure în estul Turciei, pentru a acordă ajutor victimelor prinse sub dărâmături. Celebrul actor s-a alăturat echipelor de salvare din zona Hatay, fără să anunțe public această inițiativă, ci preferând să acționeze sub anonimat. Însă a fost recunoscut de oamenii care se aflau pe teren și astfel s-a aflat despre gestul lui de mărinimie pentru semenii săi aflați la grea încercare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Veste tragică din Turcia! Actrița Çağdaş Çankaya și soțul ei, faimosul muzicianul Zilan Tigris, au murit sub dărâmături, în dezastrul provocat de cutremurele puternice din Turcia!

Cu ani în urmă, îndrăgitul actor Ibrahim Celikkol a mărturisit în presa din Turcia faptul că a trăit momente de groază în timpul cutremurului din anul 1999, pe când avea doar 16 ani și a suferit enorm, deoarece a pierdut multe rude și

prieteni dragi. Iar după teribilul seism de atunci el și familia lui au fost nevoiți să locuiască vreme de un an într-un cort, pentru că locuința lor se prăbușise. Mai mult decât atât, după cutremur celebrul actor și-a pierdut și tatăl, iar durere a fost uriașă.

„Am pierdut multe rude și prieteni în cutremurul din 1999. Am locuit într-un cort timp de un an.

Apoi am venit la Istanbul. Pentru că l-am pierdut pe tatăl meu după cutremur...”, a spus actorul, potrivit birsenaltuntas.com

Citește și: Veste șocantă pentru Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha! Întreaga echipă a serialului este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în urma cutremurelor devastatoare din Turcia! „Îmi pare rău de pierderea ta”