Celebrul İbrahim Çelikkol iubește din nou! Iată cine este noua iubită a carismaticului actor! Pentru ea a divorțat de soția lui, după cinci ani de căsnicie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2023, 15:39
ibrahim celikkol Foto(6)

Ibrahim Celikkol, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Ibrahim Celikkol

Îndrăgitul actor İbrahim Çelikkol a divorțat în urmă cu câteva luni, iar de curând presa din Turcia a anunțat cine este noua lui iubită!

Ibrahim Celikkol are 40 de ani și continuă să uimească publicul din Turcia și de peste hotare cu aparițiile sale în producții de succes. Chiar dacă inițial a cochetat cu sportul și modelingul, Ibrahim Celikkol și-a descoperit pasiunea pentru actorie în urmă cu aproape două decenii și de atunci a performat numai în acest domeniu. Datorită talentului uriaș dovedit și a pasiunii sale nemărginite pentru actorie, Ibrahim Celikkol a devenit treptat unul dintre cei mai apreciați și titrați actori turci.

Publicul din România l-a cunoscut pe șarmantul actor încă din anul 2012, când a jucat în producția Iffet, iar apoi a reapărut pe micile ecrane în serialul Prizonieră destinului, iar anul acesta a revenit la Kanal D în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în rolul Hakan.

Celebrul İbrahim Çelikkol iubește din nou! Cine este noua iubită a carismaticului actor

Dacă pe plan profesional Ibrahim Celikkol s-a bucurat de mari succese în cariera lui, pe parcursul celor douăzeci de ani de activitate, în viața personală, îndrăgitul actor nu s-a bucurat

de aceleași mari reușite, ci a trecut prin momente dificile. Încă de la finalul anului trecut presă din Turcia anunță că celebrul actor și soția lui, Mihre Mutlu ar fi ajuns în pragul divorțului. Ulterior cei doi soți au încercat din răsputeri să își rezolve problemele în căsnicie mai ales de dragul băiețelului lor, însă în cele din urmă divorțul s-a concretizat. La începutul anului Ibrahim Celikkol a divorțat oficial de fosta lui soție, iar micuțul lor fiu a rămas în custodia mamei, urmând că renumitul actor să îi plătească pensie alimentară și să le asigure celor doi o locuința.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Ibrahim Celikkol a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Hakan! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După doar câteva luni de la divorț, presa din Turcia a lansat un prim zvon despre faptul că celebrul actor și-ar fi găsit alinarea în brațele superbei actrițe Birce Akalay, alături de care a jucat recent

în producția Kuş Uçuşu, un serial pentru platforma Netflix. După multe speculații apărute despre posibilă relație a celor doi actori, Birce Akalay a infirmat totul și mai mult decât atât a precizat faptul că sunt foarte buni colegi și prieteni și au colaborat foarte bine în cel mai recent proiect.

De curând, presa turcă a scos la iveală noi detalii din culisele vieții celebrului Ibrahim Celikkol.

Se pare că șarmantul actor trăiește de aproape o luna o relație de iubire alături de superbă vedetă Natali Yarcan, care este cunoscută în Turcia, drept una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Presa din Turcia a mai precizat și faptul că nouă iubita a actorului Ibrahim Celikkol este și o bună prietenă a colegei lui de breaslă, Birce Akalay. Rămâne de văzut însă dacă celebrul actor va confirma această nouă relație de iubire și dacă va și surprins și în publică alături de frumoasă Natali Yarcan.

Citeste si: Birce Akalay a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă, de fapt, între ea și İbrahim Çelikkol! Iată ce fel de relație au cei doi actori dincolo de platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.