Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor în această vară și ce destinație uluitoare a ales!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2022, 19:21
kaan urgancioglu Foto(4)

Kaan Urgancioglu, in serialul Dragoste infinita

Sursa: Instagram Kaan Urgancioglu

Chipeșul Kaan Urgancıoğlu este considerat unul dintre cei mai talentați, expresivi și apreciați actori ai momentului în Turcia. Iată unde a ales să își petreacă vacanță!

Kaan Urgancıoğlu are 41 de ani și o carieră fulminantă în domeniul actoriei de peste două decenii în care a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte. Kaan a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit pe parcursul anilor unul dintre cei mai apreciați actori turci. Rolurile sale magistral interpretate au rămas în inimile telespectatorilor.

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în rolul Emir, care deși a fost unul principal negativ, a reușit să captiveze atenția și admirația telespectatorilor, alături de colegii lui Neslihan Atagul și Burak Ozcivit.

Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor

După ce s-a bucurat de marele succes cu rolul din serialul Dragoste infinită, Kaan Urgancioglu s-a retras pentru o perioada pentru un binemeritat răgaz însă după circa un an a revenit pe

platourile de filmare și a jucat în trei proiecte importante. Un film de acțiune în care a jucat rolul de invitat, Jack Ryan și apoi a jucat roluri principale în două seriale de excepție, Love 101 și Yargı.

Tot în anul 2021, Kaan Urgancioglu a mai jucat și în distribuția unui film pentru platforma Netflix, care i-a adus mare succes, atât lui cât și colegei sale de platou, celebra Asli Enver.

Spre finalul anului 2021, Kaan a fost cooptat să joace în serialul Yargi, alături de superbă actrița Pinar Deniz. De curând s-a încheiat primul sezon al producției care s-a bucurat de mare succes și care va continuă cu un al doilea sezon din toamna aceasta.

Citeste si: Prietenie sau dragoste adevărată? Ce se întâmplă de fapt între superba actriță Pinar Deniz și seducatorul actor Kaan Urgancıoğlu! "Ne place foarte mult să lucrăm împreună"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După multe zile și nopți de muncă asiduă pe platourile de filmare, Kaan Urgancioglu a decis să plece într-o binemeritată vacanță cu rulotă, pentru a se bucură de natură și pentru a se relaxa. Actorul a ales că destinație Alaçatı, o parte a orașului İzmir de pe coasta de vest a Turciei. Celebrul actor a fost surprins în rulotă de către jurnaliștii care i-au urat să o stăpânească sănătos, însă Kaan a mărturisit că este o rulotă pe care a folosit-o în timpul filmărilor.

„Rulotă pe care am folosit-o pe platou, sper să fie o vacanță frumoasă anul acesta!”, a spus actorul, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Celebra actriță Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre colegul ei de platou, carismaticul Kaan Urgancıoğlu! „Sigur că îl iubesc! Este foarte valoros pentru mine”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.