Celebrul Kerem Alisik a lamurit totul! Are sau nu o relatie cu frumoasa Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha"? Iata ce marturisiri neasteptate a facut actorul!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 mai 2020, 14:32
video Foto(4)

Kerem Alisik a dezmințit știrea conform căreia ar avea o relație amoroasă cu Hilal Altınbilek, colega sa din serialul "Ma numesc Zuleyha".

S-a speculat mult in presa din Turcia ca Hilal Altinbilek, personajul Zuleyha din indragitul serial "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, si Kerem Alisik, care il interpreteaza pe Ali Rahmet, in aceeasi productie, ar forma un cuplu.

Desi, la inceputul anului, cei doi au fost surprinsi de mai multe ori impreuna in afara platourilor de filmare ale serialului, si s-a spus in mai multe randuri, ca cei doi ar fi impreuna, acestia au dezmintit, de fiecare data, insinuarile tabloidelor locale.

Recent insa, Kerem a generat iar aceleasi speculatii dupa ce a fost surprins plimband, in apropierea casei sale din Bebek, un caine care pare acelasi Jupiter, patrupedul frumoasei Hilal. Desi pana acum cei doi au infirmat ca ar forma un cuplu, intrebarea ramane in continuare: pentru Hilal si Kerem “bat clopotele de nunta”?

Nu este prima oară când presa din Turcia vehiculează această idee, iar acum susține că Jupiter, câinele actriței, i-a dat de gol.

Kerem Alışık a fost văzut cu Jupiter, cainele actritei, la plimbare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cetin si Gulten din serialul "Ma numesc Zuleyha", buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare! Iata ce relatie exista intre cei doi actori!

Iata ce a scris actorul pe contul lui de Instagram:

"Uneori, orice ai spune, oricât ai spune, vorbele tale rămân cât vrea să înțeleagă cel din fața ta. De când e vorba vorbă, niciodată nu a suferit un asemenea chin.

Dacă s-ar asculta și s-ar încerca să se înțeleagă, dacă s-ar da dovadă de puțină delicatețe, sufletul omului nu ar mai fi rănit. Dar, în această situație, se naște necesitatea de a repeta ce s-a spus și de a continua vorbele. Atunci, ultimul cuvânt este acesta. Eu și Hilal suntem doi buni prieteni, ce se înțeleg bine, la platouri și în afara platourilor. Asta e tot." (sursa: Instagram, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Zuleyha ii declara razboi lui Hunkar! Afla ce se va intampla la conacul Yaman in timp ce Demir va sta dupa gratii, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de al ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au sarbatorit aniversarea fiului lor, care a implinit un an! Iata cat de mult le seamana parintilor sai micutul Karan si cum a fost surprins alaturi de mama sa!