Celebrul Keremcem, apariție spectaculoasă alături de o femeie misterioasă! Iată cât de transformat este îndrăgitul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2022, 18:56
actori turci Foto(6)

Keremcem, un actor complet

Sursa: Instagram Keremcem

Renumitul actor și cântăreț Keremcem nu se dezminte, ci continuă să fie același Don Juan!

Anii au trecut iar celebrul actor și cântăreț Keremcem s-a schimbat radical. La cei 44 de ani, îndrăgitul actor se bucură încă de admirația și respectul publicului. Deși pandemia l-a afectat în ambele domenii, Keremcem a continuat să compună în propriul lui studio, însă a luat o lungă pauză din lumina reflectoarelor de pe platourile de filmare.

Keremcem, apariție spectaculoasă alături de o femeie misterioasă!

Keremcem s-a născut în anul 1977 în orașul Milas, din Turcia, într-o familie înstărită, care l-a sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat de-a lungul timpului atât în carieră cât și în viață personală. Peste ani, în ciuda faptului că își dorea să devină un actor celebru, Keremcem a decis să urmeze Facultatea de Relații Internaționale, în cadrul Universității Ege, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2003.

În paralel acesta a continuat însă să se dedice muzicii și a compus primele sale melodii, iar în anul 2004 a ralizat și primul album muzical. Un an mai târziu, Keremcem a fost cooptat să joace în primul lui serial de televiziune, Kerem İle Aslı, care i-a adus și primul pas către carieră de actor. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție care i-au adus mari satisfacții pe plan profesional.


Publicul din România l-a cunoscut în serialul Bahar: Viață furată, difuzat la Kanal D, în anul 2015, iar în anul 2019 acesta a revenit în serialul Dragoste și secrete.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprins alaturi de noua sa iubita!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii serialelor turcești cunosc deja faptul că îndrăgitul actor Keremcem este renumit și pentru viață să boemă și tumultoasă. Acesta a avut o căsnicie eșuată cu actrița Sevda Guven și apoi multe relațîi care nu au funcționat și i-au adus multe dezamăgiri.

De curând, Keremcem a fost zărit de paparazzi din Turcia, într-un restaurant, în timp ce se află la o masă alături de o prezența feminină misterioasă.

La un moment dat jurnaliștii l-au surprins când noua sa prietena îi prindea părul, căci celebrul actor are părul mai lung de ceva vreme, după ce a decis să recurgă la un look mai sălbatic. Se pare ca frumoasa bruneta era de fapt Gazal, cea pe care a prezentat-o jurnalistilor anul trecut drept iubita sa. 

Citeste si: La mulți ani, Keremcem! Protagonistul serialului "Dragoste și secrete", schimbare uluitoare de look!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.