Celebrul Kivanc Tatlitug, care a dat viata personajului Kadir din serialul "La rascruce", interventie incredibila in lupta apriga cu incendiile de vegetatie din sudul Turciei! Ce se intampla cu indragitul actor?

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 aug 2021, 16:46

Indragitul actor Kivanc Tatlitug si sotia sa au recurs la un gest de mare altruism in aceasta perioada dificila pe care o traverseaza partea de sud a Turciei afectata de incendiile de vegetatie.

Kivanc Tatlitug este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai Turciei, care nu a cucerit doar publicul din tara sa natala, ci si telespectatori din multe colturi ale lumii, datorita rolurilor sale interpretate magistral de-a lungul carierei sale. De curand, indragitul actor a sarit in ajutorul autoritatilor din Turcia, care lupta de cateva zile pentru a combate incendiile de vegetatie care au afectat sudul tarii.

Kivanc Tatlitug, interventie incredibila in lupta apriga a autoritatilor din Turcia impotriva incendiilor de vegetatie

Celebrul cantaret turc Haluk Levent este una dintre vedetele in care oamenii au ce mai mare incredere. Acesta este fondatorul unei asociatii AHBAP, ce are filiale in mai mute orase mari ale Turciei, care se implica in numeroase proiecte sociale si campanii de ajutorare. In prezent cantaretul se ocupa de strangere de fonduri pentru a sari in ajutorul locuitorilor care au fost grav afectati de incendiile de vegetatie din ultimele zile ce au facut ravagii in sudul Turciei.

De circa doua saptamani, au izbucnit 223 de incendii si 217 au fost tinute sub control, insa lupta pentru a combate definitiv incendiile continua in sase paduri mari ale tarii.

Citeste si: Carismaticul Kivanc Tatlitug (Kurt Seyit din serialul "In dragoste si in razboi"), unul dintre cei mai bine platiti actori ai momentului in Turcia! Iata ce suma impresionanta a primit acesta pentru cel mai recent rol jucat alaturi de frumoasa actrita Tuba

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu donatiile primite pana acum de catre asociatia sa, artistul Haluk Levent a decis sa contribuie la inchirierea unui elicopter care sa ajute la stingerea incendiilor. O donatie puternica a sosit din partea unei mari companii din Franta. Iar de curand, celebrul actor Kivanc Tatlitug si sotia sa, BAsak Dizer Tatlitug au donat suma de 300.000 de lire turcesti, circa 30.000 de euro.

"Frate, vrem și noi să contribuim la închirierea elicopterului și am hotărât să donăm 300.000 de TL.", a fost mesajul actorului pentru amicul lui, Haluk Levent, potrivit viatacuaromadecafea.com 

Citeste si: CINE este renumitul actor din serialele turcesti care lupta impotriva flacarilor alaturi de pompieri, pentru a eradica incendiile devastatoare din sudul Turciei!