Celebrul Murat Boz a uitat-o pe Asli Enver! Iata cine este noua lui iubita!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 mar 2020, 12:15
video Foto(8)

Asli Enver si Murat Boz au trait o poveste de iubire pe cat de frumoasa pe atat de controversata.

Frumosii actori Asli Enver si Murat Boz s-au despartit in urma cu patru luni, dupa doi ani si jumatate de relatie. Cei doi au trait o dragoste cu nabadai, deoarece au mai avut scurte episoade de despartire dupa care au reluat relatia si chiar se indreptau hotarati spre casatorie.

Potrivit presei din Turcia, se pare ca Murat Boz a incercat pe toate caile, sa se impace cu cea pe care cu siguranta o considera inca femeia vietii lui.


Pe de alta parte, s-a zvonit tot in presa turca, faptul ca cea care si-a dorit ca cei doi sa se impace a fost nimeni alta decat Nedret Boz, mama artistului, care a avut o relatie speciala cu Asli Enver. In ciuda tuturor incercarilor venite din partea apropiatilor de a-i determina pe cei doi actori sa nu renunte la povestea lor de dragoste, Asli Enver si Murat Boz si-au spus adio definitiv.

Celebrul Murat Boz a uitat-o pe Asli Enver!

In presa din Turcia au aparut primele vesti despre noua relatie a celebrului artist Murat Boz.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, se vorbește prin culisele mondene ca Murat Boz si Deren Talu ar fi fost destul de apropiați la petrecerea aniversară a unui renumit om de afaceri din Turcia.

Ramane insa de vazut daca flirtul celor doi se va transforma in relatie de dragoste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deren Talu a plecat de la petrecere insotita de mama ei, Defne Samyeli cantareata si actrita care a jucat cateva episoade ale serialului "Mireasa din Istanbul".

Citeste si: El este tanarul barbat pentru care si-a parasit sotul celebra Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cum a fost surprinsa actrita alaturi de cel care i-a furat inima in urma cu sapte ani!

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

In varsta de 23 ani, Deren Talu isi doreste o cariera de actrita, ca si a mamei sale. In curând va fi lansat filmul "Son Kale Hacıbey", unde are rolul principal cu Yurdaer Okur.

(sursa: Instagram, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha" a dat cartile pe fata! Iata cine este celebra cantareata care l-a cucerit iremediabil!