Celebrul Ozcan Deniz (Faruk, protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul") si iubita lui, Feyza Aktan, probleme in paradis! Actorul se confrunta cu gelozia viitoarei sale sotii! Iata cum a reactionat tanara la cea mai fierbinte scena jucata de iubitul

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2017, 10:33
video Foto(7)

Ozcan Deniz si Feyza Aktan formeaza un cuplu de aproape un an si urmeaza sa devina parinti.

Potrivit unui renumit cotidian din Turcia, Ozcan Deniz s-ar fi certat cu Feyza Aktan din cauza unei scene a filmului "Oteki Taraf" ("Dincolo").

Dupa ce a vazut in presa cadrele cu sarutul pasional dintre Ozcan Deniz si Meryem Uzerli, iubita actorului ar fi cerut sa vada acele secvente, se pare ca actorul nu i-a permis acest lucru si de aceea lucrurile ar fi scapat de sub control si cei doi ar fi ajuns sa se certe din cauza acestui subiect delicat, mai ales ca tanara este insarcinata si nu ar trebui sa treaca

prin momente dificile.

"Ozcan Deniz i-ar fi marturisit unui prieten din echipa: "Feyza este insarcinata, de aceea este foarte sensibila! Nu o pot convinge ca acesta este un job!", a afirmat Ozcan Deniz.

Filmul "Oteki taraf/Dincolo" are scenariul semnat de Ozcan Deniz care ocupa si fotoliul de regizor si totodata interpreteaza si rolul principal alaturi de Asli Enver si Meryem Uzerli si va rula in cinematografele din Turcia, din 8 decembrie.

(sursa: milliyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.