Celebrul Ozcan Deniz iubeste din nou! Iata CINE este superba femeie de origine iraniana, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a furat mintile indragitului actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iun 2021, 14:56
ozcan deniz Foto(8)
Ozcan Deniz a confirmat ca este din nou indragostit.
Sursa: Instagram

Renumitul actor Ozcan Deniz este din nou indragostit, dupa cel de-al doilea divort, care i-a adus multa suferinta.

Desi pare urmarit de ghinion, celebrul Ozcan Deniz a reusit se pare sa depaseasca si momentele dramatice suferite dupa cel de-al doilea divort. Desi initial, actorul nu a vrut sa mai pastreze deloc legatura cu fosta sa sotie, Feyza Aktan, ulterior acesta a acceptat sa se revada de dragul copilului lor, care are nevoie de ambii parinti.

Dupa divort, Ozcan Deniz a suferit cumpilit si s-a dedicat trup si suflet fiului sau, dar si carierei, implicandu-se in noi proiecte importante, atat ca actor cat si in calitate de regizor.

Ozcan Deniz iubeste din nou!

La inceputul anului, presa din Turcia scria despre faptul ca celebrul actor Ozcan Deniz ar avea o relatie inca din vara anului 2020, cu o renumita creatoare de moda de origine iraniana, Samar Dadgar, in varsta de 26 de ani.
De curand, Ozcan Deniz a confirmat in mediul virtual, mai exact pe contul de socializare al frumoasei Samar Dadgar, faptul ca formeaza un cuplu.

Renumitul actor a raspuns la o postare publicata de curand de Samar Dadgar pe contul ei de Instagram cateva cuvinte pline de iubire dedicate noii lui iubite, semn ca acestia au o relatie frumoasa deja.

"Te-am găsit tocmai când spuneam că am pierdut. Ești conștiință. Ești primăvară. Ești mare. Ești nisip. Poți provoca o întreagă lume cu micuța ta inimă. Ce bine că ești încăpățînată și răbdătoare.

Ești o rară existență între atâtea absențe", a scris Ozcan Deniz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar la scurt timp, dupa acest raspuns emotionant, frumoasa Samar a tinut sa sublinieze si ea faptul ca il iubeste enorm si i-a dedicat cateva randuri superbe:

"Sunt gata să dau întreaga lume pentru zâmbetul tău, bărbatul care face să-mi curgă dragoste în vene, care face să-mi zboare fluturi în stomac ca și când ar fi de secole, cel de la care am învățat multe, dragul meu partener de drum.

Confidentul meu, cel cu care mă pot consulta în orice, prețiosul meu care mi-a arătat că în viața mea nu există imposibil, sensul cel mai frumos al celor mai frumoși ani ai mei, din lacrimile mele, din hohotele mele de râs, bărbatul care mi-a tăiat respirația. Tu ești viața mea, m-ai făcut să trăiesc, iar eu voi cunoaște valoarea vieții mele. Ce bine că ești, jumătatea mea!", a
scris frumoasa Samar Dadgar, potrivit viatacuaromadecafea.com  

Citeste si: Ozcan Deniz, singur de "Ziua Indragostitilor"! Iata ce anume l-a dat de gol pe celebrul artist ca nu a reusit sa isi refaca viata, dupa divortul de tanara Feyza Aktan!

Citeste si: Ozcan Deniz, aparitie inedita la aniversarea micutului sau fiu, Kuzey! Iata cum a petrecut celebrul actor marea zi alaturi de fosta sotie si de fiul lor!