Celebrul Ozcan Deniz revine în forță pe platourile de filmare, după o absență de doi ani! Iată cine va fi noua sa parteneră în viitorul proiect

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2023, 23:43
Foto(5)

Carismaticul Ozcan Deniz revine la prima sa dragoste! Celebrul actor a acceptat de curând un nou rol și va face parte dintr-un proiect de amploare! Iată cine este superba actriță care îi va fi parteneră de platou!

Ozcan Deniz are 51 de ani și se mândrește cu peste 30 de ani de carieră fulminantă în domeniul actoriei și al muzicii, însă are de gând să nu se oprească aici, ci să încânte în continuare publicul cu aparițiile sale atât pe marile scene cât și pe micile ecrane. De curând, celebrul actor și-a anunțat revenirea în forță pe platourile de filmare, după o absența de doi ani.

Celebrul Ozcan Deniz revine în forță pe platourile de filmare! Iată cine va fi noua lui parteneră în viitorul proiect

În ultimii patru ani, îndrăgitul actor Ozcan Deniz a trecut prin multe perioade dificile pe plan personal, care l-au determinat să se îndepărteze de platourile de filmare. Însă în urmă cu doi ani Ozcan Deniz și-a întâlnit marea dragoste și totodată și-a regăsit și echilibrul și poftă de viață.

Citește și: Îndrăgitul Ozcan Deniz sărbătorește 30 de ani de carieră! Iată cum a decis să marcheze acest eveniment important

Relația cu superba creatoare de modă, Samar Dadgar i-a schimbat total viață carismaticului actor, care era deja vestit pentru spiritul lui aventurier. La începutul acestui an, renumitul actor și iubita lui s-au căsătorit într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și câțiva colegi de breaslă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși a împlinit recent 30 de ani de carieră, Ozcan Deniz a decis să încânte publicul în continuare cu melodiile sale pe marile scene ale Turciei, iar de curând, acesta a anunță oficial că va reveni și pe platourile de filmare, într-un nou proiect de amploare.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan Deniz a acceptat să joace rolul principal în serialul Kızıl Goncalar (Muguri roșii), care este unul dintre cele mai așteptate proiecte. Scenariul este scris de Necati Șahin, unul dintre cei mai buni scenariști ai Turciei. Carismaticul actor Ozcan Deniz o va avea drept partenera de platou pe superba actriță Özgü Namal (44 de ani).

Citește și: Nunta celebrului Ozcan Deniz în imagini! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos! Cei doi miri s-au pregătit pas cu pas pentru ziua cea mare în care și-au unit destinele!