Celia:E foarte greu sa ma cucereasca un barbat" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 10:40

Prin cluburile patriei e mai ceva ca in padure la vanatoare!

Singura diferenta e ca nu se vaneaza mistreti, ci…domnite! Craii de curte veche, odata cu sosirea zezonului cald au inceput sa caute dragalase fierbinti! Care sa fie ultima combinatie mondena?! Ce-o sa iasa, ce-o sa iasa? 

Celia se distra in club, alaturi de gasca ei de fete, din care facea parte si Gina Pistol. Asistau impreuna la o prezentare de moda de lenjerie intima…In loc sa fie cu ochii pe manechinele ce defilau pe scena, Alex Erbasu, faimosul crai de Dorobanti a vrut sa-I acorde toata atentia…Celiei! La atac, zic!

Punandu-si armele seductiei in functiune, Alex actioneaza! Se
apropie si o saruta “parinteste” pe par…. gest la care bruneta, vadit magulita, ii raspunde cu o privire languroasa. Inhibata parca de prezenta taurului Erbasu, Celia incepe sa-si faca vant cu niste servetele!

La un moment dat, Erbasu iese din peisaj, moment in care isi face aparitia….faimosuuul Tolea! Era mai, mai sa sara si el pe bruneta noastra!
Cand a simtit ca terenul este liber, Tolea si-a luat inima in dinti si s-a bagat in seama cu Celia, timp in care Erbasu, fiind pe faza, i-a retezat acestuia orice avant de cucerire! Celiei pare sa-I convina de minune
situatia, intrucat este clar ca cei doi crai se lupta pentru ea! Cu siguranta se simte magulita cand vede cum Alex Erabsu ii face ochi dulci!

Deja putem spune ca Celia este ca un magnet pentru barbati! Intr-un moment in care junele Erbasu disparuse, un alt lup de Dorobani si-a facut aparitia prin preajma ei: Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei. Acesta a trecut razant pe langa bruneta.
N-a indraznit sa faca vreun pas.




 

Taguri: