Celia, probleme de sănătate, în a 8-a lună de sarcină: ”Am avut o sarcină dificilă” Cum se simte artista după ce s-a infectat a doua oară cu Covid-19

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2022, 00:33

Însărcinată în aproape 8 luni, Celia a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă prin care a trecut în ultimul trimestru de sarcină, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19.

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Celia va deveni mămică pentru a doua oară. Artista urmează să aducă pe lume o fetiță. Pe timpul sarcinii, cântăreața nu a fost trecută cu vederea de probleme, chiar ea a recunoscut că a avut o sarcină dificilă, iar faptul că s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19 i-a dăunat foarte mult. Celia a făcut primele mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața ei, dar și despre cât de nerăbdătoare este să-și țină bebelușul în brațe, la Teo Show.

Celia, probleme de sănătate, în a 8-a lună de sarcină

Celia a intrat în direct, prin Skype, la Teo Show și a povestit despre cea mai dificilă perioadă prin care a trecut, după ce s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Artista este însărcinată în luna a opta, iar în câteva săptămâni urmează să-și țină fetița în brațe, însă problemele nu au trecut-o cu vederea în această perioadă.

”N-am avut alte probleme, chiar depășisem câteva probleme foarte dificile cu dureri insuportabile, faptul că, acum etapa asta aveam putere să fiu singură, să mă rog la Dumnezeu și nu mai eram stresată pentru alte persoane din familia mea cu forme grave, așa cum a fost data trecută. Data trecută, starea mea de spirit a fost la pământ, iar acum starea mea a fost una de femeie...Eu

cred că contează foarte mult să ne rugăm la Dumnezeu și să-l rugam pe Dumnezeu să ne păstreze acea liniște, să nu luam virusul asta cu teamă și cu disperare, și să stăm cât mai pozitivi și, eu știu, în cea mai frumoasă stare”, a declarat Celia în cadrul emisiunii Teo Show.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: A fost infectată cu noul coronavirus! Cântăreața a făcut anunțul în urmă cu scurt timp: „Experiența mea cu acest intrus...”

Celia a avut o sarcină dificilă

Celia a mărturisit că nu a avut o sarcină deloc ușoară, a trecut prin momente extrem de grele despre care nu vrea să vorbească momentan. Artista este în culmea fericirii și își așteată fetița, care urmează să se nască peste câteva sapămâni.

”Scumpa mea, sarcina a fost una extrem de dificilă, față de sarcina cu Angelo, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că mai am o lună și o săptămână. Am o burtică imensă și abia aștept să-mi țin fetița în brațe...Eu zic că am depășit toate etapele grele, au fost câteva lucruri despre care nici nu vreau să vorbesc, poate o să vorbesc despre ele după sarcină.”,

a mai spus Celia.

Citeste si: Celia așteaptă al doilea copil! Artista a dat vestea chiar de ziua ei: ”E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit!” Prima imagine cu burtica

 

Taguri: