Celia, probleme serioase de sănătate: „Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine!” Ce a pățit cântăreața și cum se simte acum?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 apr 2021, 18:32
Celia, cântăreață
Sursa: Instagram

Noul coronavirus a reprezentat o adevărată provocare pentru Celia. Îndrăgita cântăreață a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat atât ea, cât și cei din familia ei, dezvăluind cum se simte în prezent.

Celia s-a infectat cu noul coronavirus, iar în cazul ei, simptomele au fost destul de severe, astfel că a fost nevoie de internare în spital pentru ca boala să fie ținută sub control. Artista a găsit puterea să vorbească despre lupta împotriva coronavirusului, împărtășindu-le prietenilor virtuali experiența ei.

Cum se simte Celia după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus?

Celia a avut de suferit din cauza noului coronavirus, artista dezvăluind că atât ea, cât și cei din familia ei au traversat o perioadă foarte dificilă. În dreptul unei fotografii în care apare pe patul de spital, cântăreața a postat un mesaj emoționant prin care a rezumat întreaga experiență. Celia a dezvăluit că timp de 2 săptămâni a fost internată în spitalul din Deva, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate.

Deși acum se simte mai bine și urmează o perioadă de recuperare, Celia a descris întreaga experiență ca fiind un adevărat coșmar, având în vedere că simptomele au fost puternice.

Citeste si: Cum se simte Rică Răducanu după ce a fost infectat cu COVID-19? Primele declarații: „A fost beleaua de pe lume să...”

„Experiența “COVID-19 “ a fost un coșmar pentru mine/noi.

Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.
Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător.
Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile....de la infirmiere, asistente până la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa. În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplator, mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. 

Va mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris Celia pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celia a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale care s-au asigurat că primește tratamentul potrivit, cântăreața dezvăluind că va mai vorbi despre lupta ei împotriva noului coronavirus după ce își va reveni complet. 

Celia nu este singura vedetă care s-a infectat cu noul coronavirus în ultima perioadă. Reamintim că în ultima lună, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au murit din cauza infecției cu COVID-19.

Citeste si: Tora Vasilescu a rămas cu sechele după ce a avut COVID-19. Incredibil ce au descoperit medicii la nivelul plămânilor: „În urma radiografiei au ieșit...”