Celia și Ardeli Ancuța, la un pas de divorț: ”Era să ne pierdem unul pe celălalt” Ce a dus relația lor în impas

Author: Madalina Maftei

Celia și Ardeli Ancuța, la un pas de divorț: Era să ne pierdem unul pe celălalt Ce a dus relația lor în impas

Sursa: Instagram Celia

Celia a făcut dezvăluiri neașteptate despre momentul în care ea și soțul ei, Ardeli Ancuța, au fost la un pas de divorț. Care a fost, de fapt, motivul pentru care au ajuns în această situație?

Celia și Ardeli Ancuța sunt căsătoriți din 2013, aceștia formează una dintre cele mai discrete familii din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Recent, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. E bine, lucrurile nu au mers întotdeauna ca pe roate în familia lor. Celia a povestit, recent, că a fost la un pas de divorț, imediat după ce a venit pe lume fiul ei.

Celia, despre cea mai grea etapă din viața ei: A culminat cu pierderea unei sarcini în luna a treia 

În urmă cu câțiva ani, Celia și soțul ei, Ardeli, au fost la un pas să divorțeze. La acea vreme, cei doi ajunseseră, deși se iubeau foarte mult, să nu mai simtă acest lucru. Artista a dezvăluit că oboseala pe care o acumulase după prima sarcină și depresia cu care se confrunta au făcut-o să-și dorească să pună capăt căsniciei.

Totodată, în această perioadă plină de tensiuni, Celia a pierdut și o sarcină, ceea ce a afectat-o foarte tare. La acea vreme, soțul ei și-a înmormântat tatăl, iar când aveau cea mai mare nevoie unul de celălalt, orgoliile și tristețea i-au îndepărtat și mai mult.

”Epuizarea acumulată în primii doi ani a culminat cu pierderea unei sarcini în luna a treia.

Aceasta se întâmpla în același interval în care soțul meu și-a pierdut tatăl… El avea nevoie de susținere, eu – de asemenea, și era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, din tristețe, din stările aduse de mini-depresia în care mă aflam… Ambii exageram și ambii credeam că nu mai este suficientă iubire în celălalt, când, de fapt, eram amândoi răniți și încă ne iubeam enorm”,  a spus
Celia, potrivit Vivia.

Citeste si: Celia a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița ei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 Celia a fost cea care a făcut primul pas în relație și a decis să se schimbe și să-și îndrepte mai mult atenția spre soțul ei.

”Schimbarea a început cu mine, și apoi s-a schimbat și soțul. Am realizat că răceala lui era oglinda mea. Primeam ceea ce ofeream, am început să las supărările și să mă autocontrolez, să las eu de la mine, să nu mai accept nemulțumirea, să ofer iubire și să am răbdare ca lucrurile să revină la normal. Cu Dumnezeu și cu iubire, toate se așază… Unde e cu adevărat iubire, nu se sfârșește! Iar noi chiar ne-am luat din iubire! A durat ceva timp să ne revenim la normal.

După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta”,  a mai spus artista.

Artista, credincioasă din fire, spune că Dumnezeu i-a salvat căsnicia și datorită Lui sunt și astăzi împreună.

”Lui Dumnezeu I-am cerut îndrumare în acea perioadă și toate s-au rezolvat! Tot rugăciunea ne-a salvat și atunci, a fost o mare cumpănă în relația noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ghidat și am avut puterea să pun familia pe primul loc, chiar și atunci când nu mai aveam siguranța că sunt iubită, apreciată și când am decis să las armele jos și să îl înconjor cu iubire, să caut tot ce era pozitiv, bun în relația noastră”,  a mai adăugat soția lui Ardeli Ancuța.

Citeste si: Celia, în toiul pregătirilor pentru botezul fiicei ei? Ce țară a ales vedeta pentru cel mai important eveniment din viața ei

 

Taguri: