Celia spune NU silicoanelor! Crezi ca ar avea nevoie? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:46

Cantareata Celia a spart pusculita plina cu bani! Avea nevoie de cativa verzisori pentru sedintele de epilare definivita! Asa ca, Adio ceara, creme depilatoare si lama! Bun venit tehnologie de ultima generatie.

Celia a marturisit ca vrea sa-si epileze tot corpul pentru a fi linistita ca a scapat o data si pentru totdeauna de parul nedorit. Bruneta e naturala din cap pana-n picioare si deocamdata nimic nu a determinat-o sa faca vreo schimbare, desi recunoaste ca ar putea sa ajusteze cate ceva pe ici, pe colo.

 

"80% din prietenele mele si-au pus sani, din cele care nu aveau.

Privindu-le pentru ca trebuie sa recunoastem ca se vede frumos, parca te ia cateodata cat un val, dar deocamdata nu", a spus Celia.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ea spune NU silicoanelor si pentru ca, dupa parerea ei, mai exista barbati

care apreciaza naturalul si nu plasticul.  "Barbatilor stiu ca le place sa le priveasca, nu sa le si atinga", a mai adaugat cantareata. Urmareste materialul video si afla care este motivul pentru care Celia este de doi ani de zile singura.