Celil Nalçakan, actorul care a jucat rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit celebrul actor și cum se simte în prezent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2024, 14:11

Celil Nalçakan, un actor turc desăvârșit, pe care publicul din România l-a cunoscut in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

Vă mai amintiți de buclucașul Akif din serialul Totul pentru familia mea? Celebrul actor Celil Nalçakan a suferit un accident teribil chiar pe platourile de filmare ale îndrăgitei producții! Iată ce mesaj le-a transmis fanilor săi și care este starea lui de sănătate în prezent!

Celil Nalçakan se numără printre cei mai apreciați și carismatici actori ai cinematografiei turcești. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare și aproape două decenii pe marile scene ale Turciei, Celil a demonstrat un talent actoricesc desăvârșit și a încântat publicul cu vocea lui superbă, devenind din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat, chiar și în străinătate. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor în anul 2021, când a jucat în serialul Totul pentru familia, în rolul Akif Atakul.

Celebrul actor Celil Nalçakan a suferit un accident teribil pe platourile de filmare

Celil Nalçakan a venit pe lume în anul 1978, în orașul Sivas, din Turcia, unde a crescu și a primit o educație exemplară alături de sora lui mai mică. Deși a visat încă din copilărie să devină artist, peste ani, ambițiosul tânăr a decis să își asculte părinții și să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Treptat, acesta a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către marile sale pasiuni, muzică și actoria. Celil Nalçakan a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul aceleași Universități și astfel a reușit să devină un actor cu drepturi depline și să ajungă chiar să profeseze și să se bucure de un succes răsunător.

Citește și: Ele sunt marile iubiri ale celebrului Celil Nalçakan, actorul care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea! Iată imaginea unei familii fericite

În 2006, Celil Nalçakan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Sila, cu un prim rol secundar, care i-a deschis calea spre carieră de succes din prezent și în paralel a continuat să se pregătească și pe latura muzicală. Au urmat multe roluri jucate magistral în producții de excepție, care i-au adus succes și notorietate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de una dintre cele mai frumoase colege de platou! Iată cum au fost surprinși Evrim Doğan și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat!

Cel mai recent proiect de televiziune din care a făcut parte Celil Nalçakan și la care încă mai filmează este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Akif Atakul, un ambițios om de afaceri, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

La finalul anului trecut, celebrul actor a suferit un accident cumplit chiar pe platourile de filmare, unde și-a fracturat o mâna. Din fericire însă nu a fost nimic grav, însă acesta și-a anunțat fanii pe contul lui de Instagram că totul este sub control și va reveni la filmări.

„Să numim asta viziunea de anul acesta? Să spunem! Am vrut să auzi de la mine...

Am avut un accident pe platou, dar totul este în regulă. Akif-ul meu este la serviciu mâine. Apropo, aș dori să mulțumesc doamnei Burçîn, Gürkan Hoca și întregului personal prietenos al Livhospital.”, a spus Celil Nalçakan.