Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de pomină în mediul online! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs celebrul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2024, 23:03
video Foto(4)

Celil Nalçakan, care a jucat rolul Akif în producția Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look! Iată cum arată în prezent renumitul actor! Fanii săi au fost de-a dreptului uluiți!

Celil Nalçakan are 46 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții de senzație atât pe micile ecrane, cât și pe marile scene ale Turciei, în calitate de cântăreț. Îndrăgitul actor reușește de mulți ani să îmbine cu succes cele două mari pasiuni ale sale, actoria și muzică și a devenit din ce în ce mai apreciat și mai admirat, chiar și peste hotare.

Celil Nalçakan, care a jucat rolul Akif în producția Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor Celil Nalçakan în anul 2021, când a jucat în serialul Totul pentru familia, în rolul Akif Atakul, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în cariera sa. La câteva luni de la încheierea filmărilor, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine care a făcut furori în rândul urmăritorilor săi.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan în seara lansării filmului în care a jucat recent

Celebrul actor și-a făcut apariția cu un nou look. Dornic să facă o schimbare radicală acesta s-a tuns foarte scurt, a renunțat la barbă și are în prezent doar mustață.

În plus Celil a apelat și la câteva accesorii în stil rock, pentru a se potrivi cu muzica pe care o cântă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Celil Nalçakan, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în orașul Sivas, din Turcia, unde a crescut și a primit o educație exemplară alături de sora lui mai mică. Deși a visat încă din copilărie să devină artist, peste ani, ambițiosul tânăr a decis să își asculte părinții și să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare

Treptat, Celil a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către marile sale pasiuni, muzică și actoria. Celil Nalçakan a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul aceleași Universități și astfel a reușit să devină un actor cu drepturi depline și în paralel s-a ocupat și de muzică.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!