Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2024, 00:08
video Foto(4)

Celil Nalçakan, care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arătă îndrăgitul actor în urmă cu douăzeci de ani, la debutul sau pe platourile de filmare!

Celil Nalçakan este considerat unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți ai Turciei. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, acesta a demonstrat un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune uriașă pentru muzică și actorie. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor în anul 2021, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Akif, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate

Celil Nalçakan are 46 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de senzație pe micile ecrane, dar și cu noi albume de excepție și apariții uluitoare la concerte pe marile scene ale Turciei. Cel mai recent proiect din care a făcut parte renumitul actor este serialul Totul pentru familia mea, în care acesta a jucat rolul principal Akif, care deși a fost unul dificil și solicitant, i-a

adus și cel mai mare succes din carieră.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Îndrăgitul Celil Nalçakan și-a dorit încă din perioada copilăriei să devină un artist renumit, însă la îndemnul părinților săi a ajuns să studieze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Însă în cele din urmă, acesta s-a reorientat către primele două mari pasiuni, muzică și actoria, pe care le-a aprofundat treptat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Celil Nalçakân, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Celil Nalçakan s-a născut în 1978, în orașul Sivas, din Turcia, unde el și sora lui mai mică au crescut și au studiat. Aceștia au primit o educație exemplară și riguroasă din partea părinților. Deși visase încă din perioada copilăriei să devină un actor celebru, după încheierea liceului, ambițiosul Celil s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Citește și: Celil Nalçakan, care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața sa

În cele din urmă, Celil Nalçakan s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul aceleași Universități, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit actor cu drepturi depline și în paralel s-a perfecționat și în domeniul muzical.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.