Celil Nalçakan, care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2024, 23:17

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, surprins în compania celor mai iubite persoane din viața sa! Iată cum arată familia îndrăgitului actor, dincolo de platourile de filmare!

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia. Deși are 46 de ani, renumitul actor își surprinde fanii în continuare cu noi apariții de senzație atât pe micile ecrane, cât și pe marile scene, unde susține concerte alături de trupa lui. Carismaticul actor reușește de mulți ani să îmbine cu succes cele două mari pasiuni ale sale, actoria și muzică și a devenit din ce în ce mai admirat, chiar și în străinătate.

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, surprins în compania celor mai iubite persoane din viața sa

Publicul din România l-a cunoscut pe Celil Nalçakan în anul 2021, când a apărut la Kanal D, în serialul Totul pentru familia mea, în rolul buclucașului Akif, un personaj pe cât de controversat, pe atât de îndrăgit datorită complexității sale.

Dincolo de carieră strălucită, îndrăgitul actor este foarte activ și în mediul online, unde obișnuiește să publice imagini și clipuri spectaculoase atât de la filmări, cât și din viața personală.

Citește și: Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de pomină în mediul online! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs celebrul actor

De curând, Celil a postat o imagine emoționantă în care și-a făcut apariția alături de familia lui reunită. Carismaticul actor își iubește enorm părinții, însă cu sora lui mai mică are o relația specială și o consideră centrul universului său.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Celil Nalçakan, evoluție uluitoare pe plan profesional

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în Sivas, în Turcia, unde a crescut și a primit o educație de seama alături de sora lui mai mică. În ciuda faptului că a visat încă din copilărie să devină artist, peste ani, ambițiosul tânăr a decis să își asculte părinții și să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Citește și: Celil Nalçakan, actorul care a jucat rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, accident teribil pe platourile de filmare! Iată ce a pățit celebrul actor și cum se simte în prezent

Treptat, acesta a realizat că nu va putea renunța niciodată la marile lui pasiuni, muzică și actoria și s-a reorientat către Facultatea de Teatru din cadrul Universității Cumhuriyet, pe care a absolvit-o cu succes și în paralel s-a dedicat și muzicii.