Celil Nalçakan, care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, tablou emoționant de familie! Iată cum arăta celebrul actor la vârsta de 11 ani, alături de rudele sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2024, 21:07

Carismaticul actor Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, își amintește mereu cu nostalgie în suflet de perioada copilăriei!

Celil Nalçakan face parte din categoria celor mai apreciați actori și cântăreți ai momentului în Turciei. În cele două decenii de activitate excepțională în ambele domenii, acesta a dovedit un talent desăvârșit, o carismă deosebită și o pasiune nemărginită pentru cele două profesii. Cel mai recent proiect din care a făcut parte îndrăgitul actor este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Akif Atakul, un rol dificil, dar interpretat magistral în cei patru ani de filmări.

Dincolo de carieră strălucită, Celil Nalçakan este și un familist convins și devine nostalgic ori de câte ori își amintește de copilărie și de unele rude care nu mai sunt în viață.

Celil Nalçakan, care da viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, își amintește cu nostalgie de copilărie

Celil Nalçakan are 46 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de amploare atât în domeniul actoriei, cât și în muzică.

Deși nu s-a căsătorit încă și nu și-a construit încă propria familie, renumitul actor își adoră părinții și sora mai mică, alături de care petrece mult timp, când nu este ocupat cu activitățile profesionale. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine emoționantă din anul 1989, pe vremea în care avea doar 11 ani. Acesta se afla alături de mătușa și de unchiul lui, care nu mai sunt în viață.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

„1988, poate 89...

cine știe ce Sultan am fost în seară aceea? Să se odihnească în pace, mătușa mea Sevgi și a unchiul Necati... Mama și tatăl meu sunt în spatele meu..., 34 de ani mai târziu, sunt încă în spatele meu, Slavă Domnului! Dragii mei părinți, continuați așa cum m-ați privit cu mândrie în urmă cu 34 de ani, iar frumoasa mea Mamă, ține-ți ochii să strălucească asupra mea...”, a
scris actorul în dreptul imaginii postate pe contul lui de Instagram.

Celil Nalçakan, parcurs spectaculos pe plan profesional

Celil Nalçakan a venit pe lume în anul 1978, în Sivas, din Turcia, unde el și sora lui mai mică au crescut și au studiat. Aceștia au primit o educație exemplară și strictă din partea părinților, care și-au dorit că aceștia să aibă parte de un viitor frumos pe plan profesional.

Citește și: Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant și plin de iubire pentru cea mai importantă femeie din viața sa

Deși visase încă din perioada copilăriei să devină actor, după absolvire liceului, renumitul Celil Nalçakan s-a înscris, la sfatul părinților săi, la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit un actor cu drepturi depline.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.