Celil Nalçakan, mândru de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața celebrului actor, care joacă rolul Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 13:51
Celil Nalçakan Foto(5)

Celil Nalçakan, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

Actorul Celil Nalçakan face parte din elita cinematografiei turcești și a fascinat publicul încă de la debut cu talentul și carisma lui captivantă!

Celil Nalçakan a reușit în cei 16 ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu pasiunea pe care o demonstrat-o în fiecare proiect. Deși inițial a intenționat să devină geolog, la îndemnul părinților săi, care își doreau o profesie de seama pentru fiul lor, treptat a realizat că nu poate să renunțe la marea lui pasiune pentru actorie.

Astăzi a ajuns un actor celebru și apreciat de publicul larg, iar în viață personală, Celil se bucură de o familie frumoasă și unită, formată deocamdată din sora lui și părinții lor, pe care ii adoră.

Celil Nalçakan, mândru de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața celebrului actor

Născut în anul 1978, în Sivas, Celil Nalçakan a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora lui mai mică, Esranur, din partea părinților, care le-au oferit toate condițiile necesare pentru a studia și pentru a

deveni ceea ce și-au dorit. Fiind fratele cel mare, Celil a avut mereu grijă de sora lui, Esranur, pe care o privește și astăzi că propria lui fiică și o sprijină în tot ceea ce face.

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

După absolvirea liceului, Celil Nalçakan și-ar fi dorit enorm să studieze actoria, însă la sfatul părinților săi, s-a înscris la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas. Însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni un actor celebru și atunci a decis să studieze și Facultatea de Teatru în cadrul aceleași universități, pe care a încheiat-o cu succes, obținând mult râvnită diplomă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La scurtă vreme Celil Nalçakan a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Sivas, unde peste câțiva ani a fost remarcat de marile case de producție din Turcia și astfel, în anul 2006 a debutat pe platourile de filmare ale producției Silă, cu un prim rol secundar, care i-a deschis drumul către cariera strălucită de astăzi.

Dincolo de viața profesională presărată cu multe reușite de-a lungul celor 16 ani de carieră, Celil Nalçakan este un familist convins. Actorul își iubește enorm părinții și sora și adoră să petreacă timp alături de ei, când nu se face parte din proiecte de amploare.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.