Celile Toyon, mama generalului Cevdet, din „Patria mea esti tu!”: "Este un exemplu pentru toata lumea!"

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 05:00
video Foto(4)

Celile Toyon, actrita care da viata personajului Hasibe, mama generalului Cevdet, din indragita productie „Patria mea esti tu!”, este una dintre cele mai apreciate actrite din generatia de aur a actorilor turci.

Celile, in varsta de 75 de ani, are un palmares actoricesc bogat si divers. Talentata actrita a facut cateva destainuiri in ceea ce priveste viziunea ei asupra “tradatorului” Cevdet, personaj interpretat impecabil de Halit Ergenc, in serialul “Patria mea esti tu!” difuzat joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

“Am acceptat cu mare bucurie sa fiu mama generalului Cevdet, acest  erou national al Turciei. 

M-am emotionat.  Nu poti sti niciodata cine este cu adevarat patriot sau tradator; dar acest personaj, Cevdet, este un exemplu pentru toata lumea”,  spune actrita.

Celile Toyon, care este la baza actrita de teatru, numara zeci de piese si ecranizari in care publicul a putut-o admira de-a lungul carierei sale. Actrita spune ca a primit multe oferte pentru a juca in seriale, dar a fost extrem de selectiva in decizii. Spune

ca rolul Hasibe, din „Patria mea esti tu!” a cucerit-o iremediabil. Cum filmarile pentru productia TV s-au derulat in ritm alert, Celile s-a dovedit neobosita, dupa cum marturiseste chiar ea.

Citeste si: Halit Ergenc, o cariera stralucita! De pe scena Operei, la roluri in productii de succes datorita carora a cunoscut celebritatea! "Actoria este o calatorie emotionala pentru mine!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Am fost foarte emotionata si onorata, in acelasi timp, sa o intruchipez pe mama celui care a fost erou national al Turciei.  N u am fost implicata niciodata intr-un proiect in care nu cred.

Este adevarat ca pentru o productie in serie filmarile dureaza foarte mult, comparativ cu o piesa de teatru, insa eu nu obosesc, <sufar de insomnie>”,  spune actrita.

Nu ratati maine, de la ora 22:00, un nou episod din serialul „Patria mea esti tu!”, la Kanal D.

 

Taguri: