Ceylin este obligată să îi ascundă familiei că îl apără pe Cinar. Vezi online live episodul 3 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2023, 12:32

Celylin este obligată să îi ascundă familiei că îl apără pe Cinar.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 3 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 1 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 3 al serialului “Secrete de Familie”?

O fotografie pe care a găsit-o Ceylin dă peste cap toate înțelegerile dintre aceasta și Îlgaz.

În timp ce Îlgaz încearcă să facă față faptului că tatăl său l-a mințit, Ceylin îi împinge limitele nu doar ei ci și pe cele ale lui Îlgaz și ale lui Eren pentru a-l găsi pe ucigașul surorii sale.

Citește și: Ce spune Pinar Deniz despre finalul șocant al primului episod din serialul Secrete de familie! “Nimic nu este ce pare a fi și totul se poate schimba într-o secundă!”

Această situație începe să îi atragă atenția lui Pars încet, acesta fiind hotărât să îl pună pe Cinar în arest preventiv, pentru a se răzbuna pe fratele lui și de asemenea, își dorește ca Îlgaz să nu poată duce la bun sfârșit cazul și să greșească.

Celylin este obligată să îi ascundă familiei că îl apără pe Cinar.

Cei doi protagoniști încearcă din răsputeri să găsească împreună criminalul, dar și o modalitate de a-l salva pe Cinar de la închisoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Familia Erguvan este devastată de moartea fiicei lor mai mici. Vezi online live episodul 2 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia. Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român

cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.