Cem din serialul "Pretul fericirii", unul dintre cei mai sexy actori! Iata cum a fost surprins celebrul actor si fotomodel Gun Akinci!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 03:30
video Foto(11)

Gun Akinci este un actor talentat si un model de succes in Turcia.

Gun Akinci s-a nascut in 1988 in Istanbul, intr-o familie de ingineri. Parintii sai si-au dorit ca mezinul familiei sa le urmeze in cariera si astfel l-au indrumat pe Gun sa urmeze domeniul tehnic. Asa se face ca tanarul a renuntat la pasiunea sa, actoria, pentru a urma Facultatea de Inginerie Geologica, in cadrul Universitatii Tehnice din Istanbul.


Insa dupa terminarea facultatii, Gun a revenit la primele sale doua mari pasiuni, actoria si modelingul.
Trupul sau de invidiat a facut furori printre femei inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane. Gun a practicat timp de 15 ani baschet de performanta, ceea ce l-a ajutat sa se mentine in forma si dupa ce a renuntat la sport.


Pentru a reusi sa patrunda si in lumea serialelor de televiziune, Gun a urmat si cateva cursuri de teatru, pe care le-a absolvit cu succes.

Primul rol intr-un serial de televiziune a fost cel din productia "Kırlangıç Fırtınası", in anul 2017, care i-a adus un mare succes. In 2018 a fost cooptat in distributia serialului "Pretul fericirii", unde, in ciuda faptului ca rolul a fost unul secundar, Gun Akinci a reusit sa cucereasca inimile multor telespectatoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.