Cemal descopera secretul tatalui sau! Afla ce furtuna se va starni la conacul Gorecki, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 09:42

Marele secret al batranului Fazil iese la iveala.

A trecut un an de cand Mavi si-a pierdut sotul, dar femeia este tot cu gandul la Ali. Mavi si-a dedicat viata cresterii copilului si a demarat o serie de actiuni caritabile, in numele raposatului  ei sot. Ca sa-si mai aline durerea Mavi incearca sa aiba activitati si dincolo de conacul Gorecki. Aflata intr-o excursie, impreuna cu cateva prietene, Mavi il intalneste pe Yaman (personaj interpretat de Keremcem), proaspat sosit in oras.

Desi lucrurile debuteaza stangaci intre Mavi si Yaman, niciunul nu isi imagineaza ca destinul isi va pune amprenta asupra vietilor lor, pecetluindu-le viitorul.

 

 

Desi fratricidul savarsit a fost un accident, Cemal nu si-a asumat, asa cum niciodata nu a facut, nici in cel de-al doisprezecelea ceas, josnicele fapte, si isi continua linistit viata. 

Cemal ajunge, din nou, intr-o situatie controversata. Barbatul afla un mare secret din viata tatalui sau, si nu stie cum sa reactioneze. Aparitia lui Yaman nu face decat sa tulbure vietile membrilor familiei Gorecki.

 

 

Elmas, actuala sotie a lui Fazil, se confrunta cu o mare problema. Sadi, complicele femeii, din vremea in care aceasta incerca sa patrunda in familia Gorecki, face presiuni asupra ei.

Barbatul o santajeaza pe Elmas cu inregistrarea in care femeia marturiseste cum a otravit-o pe Refika, fosta sotie a lui Fazil, fapt care i-a adus moartea femeii. Fara sa stea pe ganduri Elmas cauta o modalitatea de a scapa definitiv de santajist. 

 

 

In viata lui Hasibe lucrurile se schimba de la o zi la alta.

Daca initial, femeia nici nu a vrut sa auda de Mumtaz, barbatul care s-a indragostit nebuneste de ea, si a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-l “puna pe fuga”, iata ca situatia s-a schimbat. “Constransa” de Ilyas, Hasibe isi marturiseste sentimentele in fata lui Mumtaz dar face totul in felul sau, unic.