Cemal din "Dragoste si ura", un tata fericit! Iata cat de mandru este de cei doi fii si cum isi petrec timpul impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2018, 09:47
video Foto(9)

Cuneyt Mete este un unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Cuneyt Mete sa nascut in 1970 in Izmir. Si-a aratat inca din copilarie talentul actoricesc si a fost indrumat de parintii sai sa urmeze calea spre o cariera artistica.

In anul 1992 a absolvit Facultatea de Teatru si Film in cadrul Conservatorului de Stat al Universitatii din Ankara si la scurt timp a fost cooptat in echipa tinerilor actori ai Teatrului de Stat din Ankara, unde s-a remarcat printr-un talent deosebit.

Desi initial si-a dorit sa ramana in lumea teatrului si sa joace in continuarea piese de succes pe marile scene ale teatrelor din Turcia, insa datorita talentului sau remarcabil, Cuneyt a fost selectat in primul serial de televiziune "Unutma Beni", unde a primit un rol principal, care i-a adus un succes rasunator. Au urmat multe alte roluri de succes insa de departe unul de exceptie a fost cel jucat in serialul "Dragoste si ura", intre 2016-2017.

Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Cuneyt Mete nu isi neglijeaza niciodata familia, acesta fiind foarte atasat de cei doi fii gemeni. Dupa o casnicie esuata, celebrul actor a hotarat sa isi refaca viata alaturi de frumoasa si talentata actrita Seyma Korkmaz, in varsta de 29 de ani, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor pentru serialul "Beni Affet", in care au jucat impreuna si s-au indragostit iremediabil.

Chiar daca a divortat de mama copiilor sai, actorul isi vede periodic copiii si adora sa petreaca timpul liber impreuna facand cele mai distractive activitati.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.