Cemile din serialul Totul pentru familia, apariție uluitoare dincolo de platourile de filmare! Iată cum arată tânăra actriță Nilsu Yilmaz fără machiaj!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2022, 11:49
totul pentru familia mea Foto(6)

Nilsu Yilmaz, o tânără speranță a cinematografiei turcești

Sursa: Instagram Nilsu Yilmaz

Nilsu Yilmaz se numără astăzi printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. Aceasta a cucerit deja publicul din Turcia cu talentul ei uluitor!

Producția Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate, cu o poveste impresionantă de viață, dar și cu o distribuție excepțională alcătuită din mulți actori celebri și apreciați în lumea întreagă și din tineri actori aflați la început de carieră, însă extrem de talentați și carismatici. Printre tinerele speranțe ale cinematografiei turcești se numără și Nilsu Yilmaz, care a început să joace încă de la vârstă de nouă ani, pe când era doar o copila, iar de atunci a continuat să participe la diverse castinguri, fiind dornică de evoluție în domeniul actoriei.

Cel mai recent proiect de televiziune a fost producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Cemile.

Cemile din serialul Totul pentru familia, apariție uluitoare dincolo de platourile de filmare

Nilsu Yilmaz s-a născut în anul 2004, în Izmir, într-o familie modestă. Părinții săi, oameni simpli, i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și pasiunea pentru teatru și au hotărât să o sprijine pe fiica lor să își îndeplinească visul măreț de a deveni o actriță celebra.

Iar destinul avea să o aducă pe acest drum al actoriei încă de la vârstă de nouă ani, când a câștigat primul casting și a fost cooptată să joace în filmul artistic, Davetsiz Misafir, turnat în anul 2013 și la scurt timp a fost selectată să joace și în serialul 20 Dakika.

Citește și: Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă micuța Aylin Akpinar în compania celor trei frați din serial!

Între timp, Nilsu Yilmaz a studiat la Liceul de Arte Frumoase Pera și în toamna trecută a decis să își continue studiile la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte Plastice Mimar Sinan, din Istanbul, pentru a deveni o actriță cu drepturi depline.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2018, pe când avea doar 14 ani, Nilsu a fost cooptată în distribuția serialului Ufak Tefek Cinayetler, iar doi ani mai târziu, micuța artista a ajuns să joace într-un

alt film artistic, intitulat Aşk Tesadüfleri Sever 2, care de asemenea i-a adus mare succes. În același an, Nilsu a jucat și în serialele: Payitaht Abdülhamid și Kırmızı Oda.

Un an mai târziu, a făcut parte din distribuția serialului Kolej, iar în anul 2022 a avut un nou rol secundar în filmul UFO, dar a acceptat să joace și în serialul de succes, Totul pentru familia mea, în rolul Cemile, o adolecenta orfană, greu încercată de soarta.

Și tot în acest an, tânăra actriță, care are în prezent 18 ani a fost cooptată să joace într-un nou proiect intitulat Kusursuz Kiracı.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, lovitură teribilă pentru Akif Atakul! Soția sa, Nebahat îi aduce o veste tulburătoare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.