Cemre dezvaluie secretul mariajului cu Cenk! Afla ce furtuna se va declansa la conacul Karacay, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2020, 07:12
nemilosul istanbul Foto(4)
Cemre divulga secretul casatoriei sale cu Cenk, in fata familiei sale si al sotilor Karacay.

Cenk ii cere lui Cemre o ultima sansa de a fi impreuna. Spre surprinderea tuturor, Cemre decide sa spuna adevarul intregii familii.

Ambitioasa Ceren nu se lasa. Tanara continua sa le faca vietile un calvar celor din jur, si, intr-un fel, chiar reuseste. Cunoscand conditiile divortului, pe care Agah i le-a “impus” nepotului sau, ca sa “scape” de sotia sa, Ceren il atrage intr-un “joc” necinstit pe cel care inca ii este sot, chiar daca numai in acte. Ceren a lasat impresia ca ea si Nedim inca formeaza un cuplu si intreaga familie Karacay este surprinsa de ceea ce s-a intamplat.

Cemre este si ea, extrem de dezamagita de ceea ce a facut, crede ea, Nedim.

Cemre are de gand sa se ii raspunda cu aceeasi moneda lui Nedim!

Nedim, in schimb, este convins ca Ceren i-a inscenat totul, si incearca sa dovedeasca acest lucru. Agah, insa, este de neinduplecat. Nedim este pe cale sa piarda tot, el nerespectand conditiile impuse pentru a putea divorta, dar si pentru a-si pastra averea.

Cenk “profita” de intamplarea cu varul sau si incearca sa si-o reapropie pe Cemre, chiar daca stie ca aceasta are sentimente aparte pentru Nedim. Cenk ii cere lui Cemre o ultima sansa de a fi impreuna. Spre surprinderea tuturor, Cemre decide sa spuna adevarul intregii familii,  anume sa marturiseasca ce se ascunde in spatele mariajului ei cu Cenk.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum va reactiona Nedim cand afla ce au facut Cemre si Cenk pentru binele lui aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Citeste si: Aniversarea atipica a frumoasei actrite Sera Kutlubey, Cemre, din “Nemilosul Istanbul”

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.