Cengaver din serialul "Ma numesc Zuleyha", un sot devotat si un tatic grijuliu, in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Kadim Yasar!

Author: D.I.
Actualizat: 15 aug 2023, 23:12
Foto(11)

Kadim Yasar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Kadim Yașar s-a născut 1976 în orasul Varto, din provincia Mus, din Turcia. A absolvit Facultatea de Teatru, in cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul. A avut prima sa experiență în actorie în 2002 cu serialul "Ekmek Teknesi" apoi au continuat multe alte roluri care i-au adus succes dupa succes.

Kadim Yașar vorbește foarte mult limba engleză si adora sa calatoreasca in strainatate alaturi de familia sa.

Actorul se dedica trup si suflet profesiei sale, insa nu si-a ignorat niciodata viata personala. In anul 2008 a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Çağdaş Adıyeke, iar un an mai tarziu, cei doi au facut o nunta traditionala, alaturi de rude, prieteni si colegi de breasla.

In anul 2018 a fost cooptat sa joace in serialul "Ma numesc Zuleyha", alaturi de alti mari actori.

Proiectul i-a adus mare succes si l-a propulsat printre cei mai indragiti actori din Turcia.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

Cine sunt actorii din "Ma numesc Züleyha"

In acest serial Zuleyha este interpretata de Hilal Altinbilek, iar Yilmaz Akkaya este jucat de actorul Ugur Gunes.

Hilal Altinbilek, supranumita Angelina Jolie a Turciei, s-a nascut in Izmir, in data de 21 ianuarie 1991. A debutat in lumea actoriei in anul 2011, castigand rolul principal din serialul "Derin Sular".

A ajuns sa fie celebra doi ani mai tarziu, odata cu rolul pe care l-a avut in serialul "Trandafirul negru" (Karagul).

Hilal Altinbilek a terminat in 2010 cursurile Centrului de Arte Mujdat Gezen.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", imaginea unui brand celebru de imbracaminte din Turcia! Iata ce suma fabuloasa a castigat frumoasa actrita!

Ugur Gunes s-a nascut in anul 1987, in Ankara si a debutat in anul 2011 cu serialul "Yeniden Başla". Au urmat serialele "Benim İçin Üzülme", "Urfalıyam Ezelden" și filmul artistic "Tamam mıyız".

In 2015 s-a făcut remarcat in seria istorica "Dirilis Ertuğrul". Ugur a devenit foarte cunoscut pentru rolul interpretat în serialul de acțiune "Isimsizler" (2017).

Pentru rolul din "Ma numesc Zuleyha", Ugur Gunes a avut in 2019 o nominalizare la Premiile "Altın Objektif Ödülleri", la categoria "Cel mai bun actor".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.