Centura Bucurestiului, o ruta din ce in ce mai avevoioasa. Uite cum se circula!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 09:30

De cate ori nu v-ati gandit sa evitati aglomeratia din capitala si sa circulati pe centura? Probabil, insa, ca tot de atatea ori v-ati razgandit.

Ruta e, pe zi ce trece, tot mai anevoioasa. Si nu e vorba numai de nenumaratele ambuteiaje, ci mai ales de peripetiile prin care sunt nevoiti sa treaca bietii soferi. Colegii mei au ocolit capitala intr-un tur al rabdarii si au descoperit niste personaje cum rar intalnesti.

Principala artera rutiera a transportatorilor, care ocoleste Capitala, mai exact, soseaua de centura, este unul dintre cele mai intarziate proiecte rutiere din Romania.

De 10 ani e adusa in discutie extinderea la 4 benzi, dar, nici pana acum nu a fost finalizata. Si, ca se ne convingem, am pornit intr-un tur al rabdarii.

##VIDEO131334##

Pe drum, insa, peisajul nu ne-a lasat indiferenti. Domnisoarele erau prezente dis de dimineata la marginea asfaltului, gata sa intre in noroi pentru cativa lei. Daca mergeti pe centura si va uitati stanga, dreapta, cine a zis ca este un peisaj dezolant.

Imposibil sa nu observati frumoasele plantatii de conifere iar gunoaiele „lipsesc cu desavarsire”.

Din cei 73 de kilometri masurati de noi pe centura Capitalei, doar pe 20 se circula pe doua benzi pe sens, in conditii europene. Restul de 50, Dumnezeu cu mila!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”