Noi detalii în cazul micuței Danka, fetița ucisă în Serbia. Ce a apărut la locul tragediei după ce vinovații și-au recunoscut fapta

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 apr 2024, 20:43

Danka a fost ucisă la șapte minute de la dispariție

Sursa: Facebook

Danka, fetița din Serbia ce a fost căutată inclusiv în România, a fost ucisă la câteva minute după ce a dispărut. Doi bărbați au mărturisit crima, iar părinților nu le-a venit să creadă ce a apărut la locul faptei două zile mai târziu.

Începând cu data de 26 martie, autoritățile din Serbia au intrat în alertă după ce o familie a raportat dispariția misterioasă a fiicei lor din curtea casei de vacanță. În ciuda speranțelor părinților că vor găsi o soluție în care copila să fie găsită în siguranță, tristul adevăr a ieșit la iveală: fiica lor a fost ucisă la doar șapte minute după ce a dispărut. Iată ce s-a întâmplat!

Ce a apărut în locul în care Danka a fost ucisă

Micuța Danka a avut parte de un sfârșit tragic, iar părinții și apropiații sunt încă în stare de șoc. Conform informațiilor furnizate de kurir.rs și preluate de spynews.ro, ieri seară, un grup de oameni s-au adunat la locul unde a fost ucisă copila.

Aceștia au aprins lumânări și au adus flori în memoria micuței.

Gestul lor a fost unul emoționant, evidențiind solidaritatea și compasiunea din comunitate. Chiar și cei care nu au avut legături directe cu familia au simțit nevoia să își exprime condoleanțele și să se roage pentru sufletul nevinovat al micuței Danka. Între timp, anchetatorii depun eforturi intense pentru a lămuri circumstanțele care au dus la această tragedie.

Doi bărbați în vârstă de 50 de ani sunt în prezent sub acuzație pentru implicarea lor în tragicul eveniment care a dus la moartea fetiței în vârstă de doi ani.

Potrivit anchetatorilor, aceștia ar fi lovit-o accidental cu mașina pe copilă, după care, în loc să solicite ajutor, au decis să ascundă tragicul incident.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Micuța Danka Ilici a fost găsită moartă! Fetița de 2 ani a fost dată dispărută de săptămâna trecută: Aleksandar Vucic, președintele sârb, “Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?”

"Avem vești proaste despre acest copil, poliția a arestat două persoane care au comis uciderea micuței Danka. Au mărturisit... Și acum sunt duși la locul crimei. Cu ce fel de monștri avem de-a face", a fost anunțul făcut de președintele Aleksandar Vučić.

Cei doi bărbați nu și-ar aminti exact locul în care ar fi aruncat cadavrul

Conform informațiilor disponibile, cei doi bărbați au transportat trupul neînsuflețit al fetiței în mașina de serviciu și l-au aruncat ulterior la groapa de gunoi.

Autoritățile i-au condus la locul indicat de aceștia, unde susțineau că au aruncat cadavrul, însă există suspiciuni că aceasta nu ar fi locul real, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Danka, fetița de 2 ani dată dispărută în Serbia, ar fi fost răpită de două românce și văzută ultima dată în Viena. Copila este căutată de Interpol

Cei doi bărbați acuzați în cazul morții Dankăi au fost escortați la groapa de gunoi unde pretind că au abandonat trupul copilei. Potrivit relatărilor, suspecții au fost sub influența alcoolului în momentul tragicului accident și au mărturisit anchetatorilor că fetița era deja decedată atunci când au aruncat-o în groapa de gunoi. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?