Cercetat PENAL pentru fapte grave de coruptie, judecatorul Toni Grebla NU a venit la Curtea Constitutionala!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Despre demisie, deocamdata niciun cuvant! Cat priveste o eventuala suspendare, colegii sai spun ca sunt cu mainile legate.

Meditez daca demisionez. Niciodata nu am luat decizii majore sub imperiul emotiilor si al precipitarii. Luni voi fi prezent la Curte, astazi, am considerat ca nu e potrivit sa fiu acolo ”, a declarat Toni Grebla pentru un post de televiziune.

Pana acum, judecatorul Toni Grebla nu a raspuns la scrisoare trimisa de seful Curtii Constitutionale. A vorbit ultima data cu judecatorii de la CCR ieri.

Le-a spus colegilos sai ca se considera nevinovat! Toni Grebla este acuzat ca a primit mai multe daruri de natura penala de la finul sau Ion Bircina, un cunoscut interlop din zona Gorjului. Procurorii vorbesc de o masina, doua rochii si materiale pentru campania electorala. Grebla si sotia sa au facut parte din cele 11 perechi de nasi la nunta uneia dintre fetele lui Bircina.

Iar saptamana viitoare, judecatorul Toni Grebla este asteptat la programul obisnuit de la Curtea Constitutionala.
Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele judecatorului pentru acuzatiile de trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat!

##VIDEO131189##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.