Cercetatorii s-au CRUCIT cand au descoperit ce se intampla pe o insula de la Polul Sud: “E imposibil, vine sfarsitul lumii”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 21:40

Oamenii de stiinta care monitorizeaza modul de viata si comportamentul animalelor de pe insula Marion au fost uimiti de ceea ce au descoperit.

Pinguinii din Antarctica, continentul din jurul Polului Sud, sunt hartuiti sexual de foci. Nu este o glume, ci un fapt cat se poate de tulburator si care a stranit multe intrebari in cercul oamenilor de stiinta. In insula Marion, spre exemplu, cercetatorii au descoperit un comportament sexual bizar. Focile se imperecheaza cu pinguinii.

De cele mai multe ori pinguinii sunt ucisi ulterior actului sexual de catre foci care ii mananca, insa alteori pasarile reusesc sa scape sau focile le lasa pur si simplu sa plece.

Cand sunt prinsi de foci si agresati sexual, pinguinii incearca din rasputeri sa scape, dar focile sunt mai puternice, mai voluminoase si au o forta mult mai mare.

Expertii sunt de parere ca focile au deprins acest obicei una de la alta prin imitatie, insa nu se cunoaste deocamdata motivul acestor agresiuni, resortul care le impinge pe foci sa agreseze sexual o alta specie. In orice caz, un asemenea tip de comportament ramane impotriva firii.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.