Ceren din serialul "Nemilosul Istanbul" n-are noroc in dragoste nici in viata reala! Frumoasa Bahar Sahin s-a despartit de iubitul ei, dupa doar o luna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2020, 17:21
video Foto(4)

Bahar Sahin a fascinat fanii serialelor turcesti cu rolul Ceren din "Nemilosul Istanbul" interpretat magistral, la doar 23 de ani.

Bahar Sahin, cea care o interpreteaza pe Ceren, in serialul de succes "Nemilosul Istanbul" are dar 23 de nai si este considerata una dintre cele mai talentate si frumoase actrite din tanara generatie. Insa aceasta recunoaște că, uneori, povara celebrității nu este ușor de dus.
Bahar Sahin si-a facut debutul in fascinanta lume a serialelor pe cand avea doar 14 ani si a devenit cunoscuta la scurt timp, cu rolul Muge, din serialul "Bahar, viata furata"

Bahar Sahin, ascensiune fulminanta in cariera!

Au urmat mai multe roluri, pentru Bahar, în producții de succes, dedicate tinerilor, însă rolul lui Ceren este cel care a propulsat-o in randul marilor actori din Turcia.
Bahar Sahin este o actriță extrem de versatilă, putând intra într-un rol cu conotații negative foarte ușor, dând dovadă de un mare talent. Tânara actrita spune, într-un interviu acordat publicației Gardirop Magazin, că este recunoscătoare acestui rol, pentru că i-a deschis ușile pentru alte partituri mai complexe și, deși în viața reală este opusă personajului, o înțelege pe tânăra Ceren.

Personajul Ceren, caruia tanara actrita ii da viata in serialul “Nemilosul Istanbul”, lupta prin orice mijloace, indiferent de consecinte, ca sa-si atinga scopul. Ceren este mezina familiei Yilmaz, o familie saraca, venita in Istanbul ca sa-si <schimbe> soarta. Frumoasa fata ii da mari batai de cap mamei sale, Seher (interpretata de Deniz Ugur), ea neimpacandu-se, sub nicio forma, cu statutul de fata saraca.

Ceren reuseste sa se <strecoare> in faimoasa si bogata familie Karacay, cea la care lucreaza impreuna cu familia, si singurul ei tel este acela de a deveni parte, cu acte in

regula, din bogata familie. <Trucurile> la care apeleaza Ceren pentru a razbi in viata, sunt departe de a fi oneste, ea reusind ca, de fiecare data, sa isi puna familia in pericol, prin prisma actiunilor sale. Desi este foarte tanara, si fara experienta de viata a unui adult, tanara are un plan bine pus la punct pentru a deveni o femeie bogata.

Daca in plan profesional totul ii merge perfect, in viata personala, Bahar Sahin a avut parte numai de suferinta in dragoste.

Desi este extrem de frumoasa si sexy, Bahar Sahin nu a reusit sa isi gaseasca un partener potrivit inca. Recent, tanara actrita le-a impartasit fanilor sai in mediul virtual ca s-a despartit de iubitul ei, dupa doar o luna de relatie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Citeste si: Bahar Șahin, Ceren din "Nemilosul Istanbul": ''Nu sunt o păpușă...''

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.