Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2024, 23:44

Cum arată Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță în mediul online! Fanii săi au fost uimiți!

Ceren Karakoç se numără printre cele mai talentate și admirate actrițe din Turcia. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane cu roluri jucate impecabil în producții de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent pe Ceren în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului Nursema, o tânără naivă, născută într-o familie cu mentalități învechite.

Cum arată Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, fără machiaj

Ceren Karakoç a venit pe lume în 1984, în Ankara, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație aleasă dar și sprijin moral și material pentru a-și îndeplini marile dorințe și pentru a-și continua studiile. Încă din perioada copilăriei, Ceren și-a dorit enorm să ajungă actrița, iar după absolvirea liceului, această s-a înscris la Facultatea de Teatru, secția Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “O dragoste”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Doga și Fatih

În 2010, Ceren Karakoç a debutat cu un rol secundar în distribuția serialului Şefkat Țepe, care i-a deschis și calea către noi proiecte importante, în pe viitor. Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din serialul O dragoste, în care a interpretat personajul Nursema, o tânără de modă veche, captivă ideilor tradiționaliste ale familiei sale.

În ciuda dificultății rolului, tânăra actrița s-a adaptat rapid scenariului și a jucat magistral alături de colegii săi mult mai experimentați decât ea, care au îndrăgit-o și au admirat-o pentru talentul ei desăvârșit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Când nu se află în lumina reflectoarelor, pe platourile de filmare, Ceren Karakoç este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din viața personală, cât și de la proiectele sale.

De curând, celebra actrița a postat pe contul ei de Instagram o imagine uluitoare în care și-a făcut apariția fără machiaj, spre încântarea urmăritorilor ei, care au admirat naturalețea și frumusețea sa.