Ceren Karakoç, actrița care interpretează rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2024, 15:27

Ceren Karakoç, in serialul O dragoste

Sursa: yenialanya.com

Cine este și câți ani are Ceren Karakoç, cea care dă viață personajului Nursema din producția „O dragoste”. Iată cum arată celebra actriță dincolo de rolul tinerei de modă veche din serial!

Ceren Karakoç face parte din generația tânăra a cinematografiei turcești, însă a acumulat deja o experiență de peste zece ani în domeniul actoriei și continuă să încânte publicul cu talentul și carismă ei. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița recent în distribuția serialului O dragoste, în care dă viață personajului Nursema, o tânără sfioasă provenită dintr-o familie tradiționalistă, cu mentalități învechite.

Cine este și câți ani are Ceren Karakoç, cea care da viață personajului Nursema din producția „O dragoste”

Ceren Karakoç s-a născut în anul 1984, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au oferit o educație de seama și suport material și moral pentru a-și încheia studiile și pentru a-și construi o carieră în domeniul ales. Dornică să pătrundă în tainele actoriei încă din perioada adolescenței, Ceren a început să joace teatru încă din liceu, iar peste ani această a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, secția Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes.

În anul 2010, Ceren Karakoç a debutat pe platourile de filmare ale serialului Şefkat Tepe, cu un rol secundar, care nu numai că i-a adus mare succes, ci i-a deschis și calea către noi proiecte de amploare, în următorii ani. Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din producția O dragoste, în care a dat viață personajului Nursema, o tânără sfioasă, de modă veche, captivă ideilor tradiționaliste ale familiei sale.

Aceasta s-a adaptat însă rapid scenariului deloc simplu și a jucat magistral alături de colegii săi mult mai experimentați decât ea, de la care a avut multe de învățat.

Citește și: Petrecere de nuntă cu final neașteptat! Ce se întâmplă în episodul din această seară al serialului “O dragoste”, difuzat la 20:00, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dincolo de cariera fulminantă, Ceren Karakoç este o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece în urmă cu 11 ani s-a căsătorit cu colegul ei de breaslă Osman Karakoç și au o căsnicie fericită și reușită. Cei doi actori își doresc enorm să devină părinți în viitorul apropiat.

Citește și: Cine este și câți ani are Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Müjde Uzman