Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2024, 12:36
video Foto(4)

Ceren Karakoç, actrița care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, surprinsă în ipostaze amuzante în compania colegilor săi, la finalul sezonului de filmări!

Ceren Karakoç face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din generația să. Tânăra actrița s-a remarcat încă de la debutul pe micile ecrane, datorită talentului ei desăvârșit și a pasiunii sale uriașe pentru domeniul ales. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe carismatica actriță anul acesta în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului Nursema, o tânără sfioasă crescută și educată într-o familie conservatoare și tradiționalistă.

De curând, Ceren a încheiat cu succes încă un sezon de filmări pentru îndrăgită producție și a ținut să împărtășească bucuria acelor momente și cu fanii săi din mediul online, unde a publicat imagini de senzație în care și-a făcut apariția alături de colegii săi.

Ceren Karakoç, actrița care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, surprinsă în ipostaze amuzante în compania colegilor săi

Deși are doar 39 de ani, Ceren Karakoç se numără printre cele mai titrate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei 14 ani de activitate pe platourile de filmare, talentată Ceren a jucat un multe producții de excepție și a câștigat premii și distincții importante pentru prestațiile sale magistrale. Cel mai recent proiect din care încă face parte celebra actrița este serialul O dragoste, în care joacă rolul Nursema.

Citește și: Ceren Karakoç, care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu șase ani, când se afla la început de carieră

De curând, îndrăgita actriță a încheiat sezonul filmărilor pentru producția de suflet și a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de pomină, în care a fost surprinsă alături de colegii săi, chiar pe platourile de filmare, spre marea încântare a fanilor săi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Ceren Karakoç, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născută în 1984, în Ankara, Ceren Karakoç a crescut într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară.

După încheierea studiilor liceale, Ceren a fost admisă la Facultatea de Teatru, secția Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

În anul 2010, Ceren Karakoç a debutat în distribuția serialului Şefkat Tepe, care a însemnat primul pas către carieră strălucita de astăzi. Treptat această a cunoscut gustul succesului și a devenit tot mai cunoscută și mai apreciată atât în Turcia, cât și în străinătate și continuă să încânte publicul cu noi proiecte de excepție.