Ceren Karakoç, care a jucat rolul Nursema în serialul „O dragoste”, revedere de senzație cu fostul ei partener de platou! Iată cum au fost surprinși cei doi actori

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2024, 14:52

Ceren Karakoç, întâlnire de pomină cu fostul ei partener de platou din serialul „O dragoste”! Iată cum au fost fotografiați cei doi actori!

Ceren Karakoç se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane. În cei 14 ani de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actriță anul acesta în distribuția serialului O dragoste.

Ceren Karakoç, întâlnire de senzație cu fostul ei partener de platou din serialul „O dragoste”

Ceren Karakoç a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai admirată de publicul larg în ultimii ani, datorită talentului și carismei sale deosebite. Cel mai recent proiect din care această a făcut parte este serialul O dragoste, în care a jucat magistral rolul Nursema, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi

În vara aceasta actorii din distribuția serialului O dragoste au mai încheiat un sezon de filmări extrem de solicitant și dificil și au intrat în vacanță. De curând, renumită actrița Ceren Karakoç a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini uluitoare care au făcut deliciul urmăritorilor ei. Aceasta s-a regăsit din întâmplare cu fostul ei partener de platou, chipeșul actor Serkan Tınmaz, care a dat viață personajului Umut.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ceren Karakoç, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Ceren Karakoç s-a născut în anul 1984, în Ankara, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului. După încheierea liceului, această a hotărât să plece în Çanakkale, unde s-a înscris la Facultatea de Teatru, secția Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit o actrița cu drepturi depline așa cum visase încă din perioada copilăriei.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebrul actor Yiğit Kirazcı a părăsit distribuția serialu lui “Tablou de familie”, în care a jucat rolul Yildirim! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

În anul 2010, Ceren Karakoç a debutat cu un rol secundar, în distribuția producției Şefkat Tepe, care a reprezentat primul pas către carieră de succes de astăzi.

Pentru că a dovedit un talent fabulos încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de anvergură care i-au adus aprecierea publicului din Turcia, dar și de din străinătate.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!