Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 16:04
video Foto(4)

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look și de stil vestimentar! Iată cum a fost surprinsă de curând, celebra actriță la Gala Premiilor Elle Style 2024, desfășurată în Istanbul!

Ceren Karakoç are doar 39 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit, cu o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru actorie. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în distribuția serialului O dragoste, în care a jucat rolul Nursema, o tânără sfioasă, cu principii conservatoare.

Ceren Karakoç, evoluție strălucită de-a lungul anilor pe plan profesional

Născută în anul 1984, în Ankara, Ceren Karakoç a crescut și a studiat până la vârstă majoratului în orașul natal, după care a decis să plece în Çanakkale, unde s-a înscris la Facultatea de Teatru, secția Arte Vizuale și Spectacol, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Ceren Karakoç, care interpretează rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu șase ani, când se afla la început de carieră

Ceren Karakoç a debutat în anul 2010, cu un prim rol secundar, în distribuția producției Şefkat Țepe, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Pentru că a dovedit un talent de excepție încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, tânăra actrița a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de amploare, care i-au adus mari reușite, dar și aprecierea publicului din Turcia, cât și de peste hotare.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care jucat rolul Nursema, o tânără crescută și educată într-o familie conservatoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look și de stil vestimentar

Dincolo de carieră strălucită și multele sale reușite profesionale, Ceren Karakoç este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, actorul Osman Karakoç. Cei doi și-au unit destinele în anul 2013 și se numără astăzi printre cele mai apreciate cupluri de actori.

Citește și: Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul sfioasei Nursema în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit renumita actriță în urmă cu 11 ani

Când nu se află pe platourile de filmare, Ceren Karakoç este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație, spre deliciul urmăritorilor săi. De curând, îndrăgită actrița a postat câteva imagini uluitoare de la cel mai recent eveniment monden la care a participat. Este vorba despre Gala Premiilor Elle Style 2024, desfășurat în Istanbul, la care Ceren a purtat o ținută extravagantă ce i-a lăsat muți de uimire pe toți fanii săi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?