CEREN MORAY (Efsun din "Bahar: Viata furata") si iubitul ei francez, nunta de vis la Bodrum! Iata cum s-a desfasurat marele eveniment si ce rochie de mireasa a ales celebra actrita pentru cea mai importanta zi din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2017, 10:55
video Foto(7)

Ceren Moray s-a casatorit cu iubitul ei francez dupa cativa ani de relatie la distanta.

Ceren Moray s-a ocupat intens in ultimele doua luni de organizarea marelui eveniment si a pregatit totul in detaliu. Aceasta si-a dorit ca nunta ei sa fie asa cum a visat si ales o locatie exclusivista din Bodrum, chiar pe malul marii, intr-un decor de poveste. In urma cu ceva timp, actrita declara ca este coplesita de preagatirile pentru nunta si marturisea ca viitorul ei sot a preferat sa se ocupe doar de muzica:


Ceren Moray si Nicco s-au cunoscut in urma cu aproape trei ani, intr-un club de noapte din Barcelona, unde lucra ca degustator de coniac. Tanarul s-a indragostit iremediabil si a venit dupa ea la Istanbul si s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste.

(sursa: hurriyet.com.tr)

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.